Halloween-cupcakes og annet skummelt snacks!


|


23. oktober 2011


| 11 Kommentarer

Etter flere år med prøving og feiling på bakefronten, er min konklusjon at muffins/cupcakes er et absolutt must i barnebursdager!

I helgen var det tid for å feire eldstemann med Halloween-fødselsdagsfest, og jeg var superglad over å få ferdige cupcakes fra vår annonsør Fusioncakes!

Det ble jubel fra guttene i åtteåringens fødselsdag, da vi serverte de lekre muffinsene. De var innbydende pyntet med marsipan, strøssel og forskjellige sukkertøy – selvsagt i Halloween farger og tema.

Vi fikk sjokolade- og vanilje- muffins, i to forskjellige størrelser.

Personlig foretrekker jeg de minste, da de etter min smak har akkurat passe mengdeforhold mellom topping og kake. Men det var de største muffinsene som forsvant fortest fra kakebordet. ?

Bak “Fusioncakes” står de to venninne Jeanette og Megan. De holder til i Bærum, og leverer cupcakes til alle typer festlige anledninger i Oslo og omegn.

Jeg kan definitivt anbefale dere å teste de, da dette var virkelig smakfulle og lekre muffins (…som jeg aldri i verden hadde klart å lage selv!).

 

Av annet skummelt snacks hadde vi tilberedt slangehjerter (etter s tips om blodig popcorn fra i fjor). Men servert av min mann – patologen – mente guttene at det minte mer om kroppsdeler….!!

Dette er rett og slett popcorn blandet med smeltet smør tilsatt rød konditorfarge – noe som falt godt i smak blant guttene!

En annen stor suksess ble meitemark-gele!

 

Disse laget jeg ved å sette mange sugerør (med bøy) sammen i et stort glass, og så helte jeg gele over. Vi “trakk ut” bøyen, slik at det ville se mer ut som meitemark.

Dette fungerte veldig bra, men det var en fryktelig tidkrevende jobb å få ut all gelen! Den skulle skvises ut av sugerørene, og jeg måtte ta ett og ett sugerør!

meitemark gele

Dersom jeg forsøker dette igjen neste år, kommer jeg bare til å lage noen få meitemarker og bruke de som dekorasjon slik jeg gjorde her! :-)

 

Til slutt; grusom drikke! ?

Håper dere ble inspirert! Hvis dere har noen gode Halloweentips, legg gjerne igjen en kommentar eller link til ditt innlegg. :-)

Stikkord: , , , , , , , , , , ,

Kategori: Bursdagsmat, Halloween, Høytider og festdager

Kommentarer (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. 5. ting vi kan lide | Forældremanualen – Inspiration for dig med børn! | 24. oktober 2011
 2. Inspirasjon til Halloween! : Foreldremanualen | 19. oktober 2012

 1. Brit sier:

  Imponert over de hjemmelagede markene!! TOLMODIGHETSARBEID!!

  Jeg har begynnt å legge ut mine halloweentips som passer for barn og unge i min blogg http://www.brit-puslerier.blogspot.com

  flere kommer i løpet av uka. Et av tiltaken fant jeg via foreldremanualen- halloweenlykt. Ble kjempe fine.)

  My recent post Flaggermusinvadering!!!!!!

 2. Kristin sier:

  Jeg håper jeg en gang skal lage i stand en halloweenfest – for her, og i innlegget i fjor, var det SÅ mange supre tips som jeg har lyst til å bruke!! Men poden er bare 2 og et halvt, så vi må nok vente en stund!!

  Så bra at cupcaksene til Fusioncakes falt i smak!! Flinke jenter, ikke sant?

  : )

  My recent post På besøk…

  • Karimette sier:

   Så kjekt å høre Kristin! ? Vi synes det er gøy å forsøke å gjøre festene litt forskjellig fra år til år, samtidig som at de blir skumlere i takt med alderen på gutta. ?

 3. Camilla sier:

  Så flinke dere er!

  Mange morsomme tips til skummel mat. Min datter på 6 hadde også Halloweenbursdag, men ble ikke så mye skummel mat annet enn edderkopper som satt over alt….

 4. grete sier:

  Så gode ideer ?

  Takk for tips!

  My recent post Kjøkken

 5. Irene sier:

  Tror jeg må prøve meg på slike gelemark i morgen.

  (selvom det frister litt å bare gjøre det enkelt å kjøpe gummimark å bare ha i en bolle med gele istedet, ikke like stilig men stilig nok kanskje)

  My recent post Kongen på havet

  • Karimette sier:

   Det er jo også kult da! :-) Det gjorde vi i fjor og ungene digget det.

   Litt mer jobb med gelemarker, vil anbefale og ikke satse på å lage en hel bolle slik jeg gjorde.. :-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge