Halloween mat!

Jeg må innrømme at jeg tidligere har hatt sørgelige kaker på ungenes bursdager, men til Halloween bursdagen i år følte jeg virkelig for en forbedring! (litt miljøskadet av alle kakebloggene jeg leser….).

I tillegg til Halloweenkaken vi fikk fra Kakemomsen, var jeg også spent på å teste ut et spiselig kakebilde fra Helt i 100. Sønnen min er selvsagt stor fan av alt som finnes av superhelter, så valget falt på et Batman bilde. Kaken ble litt mer Halloween aktig med flaggermusene som vi også pyntet med.

Selve kaken ble laget på enklest mulig vis, med ferdig kakebunn, vaniljekrem og banan. Sammen med kakebildet fikk vi blå sukkermasse som vi kjevlet ut og la rett på kaken.

Bildet ble sprayet med vann på baksiden og så la vi det rett oppå kaken. En bok ble lagt på toppen for å unngå at kakebildet skulle krølle seg oppover. Utrolig lettvint! Helt seriøst – hvis jeg kan klare det kan alle klare det! 🙂

Vi hadde også laget muffins som vi pyntet med farget melis og All Sorts godteri, for å få det til å ligne monstere (etter et bilde jeg så på nett en gang).

Vet ikke om vi lykkes så utrolig godt med dekoren, men vi erfarte iallefall at muffins er en stor slager i barnebursdager – de gikk ned på høykant!

En annen bloggedame som har tradisjoner med å lage Halloween fest – er nne som skriver Min Lille Verden.

Hun har laget disse fryktinngytene heksefingrene, og har lovet å komme med et innlegg om hvordan man lager de inne på bloggen sin. Så følg med….

Trenger du flere tips til Halloween mat?  Les alt vi har skrevet om  Halloween her!

 

.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Glassveranda
  30. oktober, 2009, 10:03

  Jeg baker alltid skumle muffins til ungenes Halloween-fest. Etter noen år med prøving og feiling synes jeg selv de har blitt kjempeflotte :)) -og ungene blir like elleville av glede hvert år når de skumle muffinsene kommer på bordet! Dersom Foreldremanualen vil låne bildet av muffinsene mine og vise det her på bloggen er det helt OK (og selvfølgelig også en stor ære, – en flott blogg dere har her!)

  Ønsker dere uansett en koselig Halloween-helg! 🙂

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  Svar


 • Glassveranda
  30. oktober, 2009, 10:06

  Oj, glemte å legge ved linken til Glassverandas "Skumle Muffins" 🙂 Her: http://glassveranda.blogspot.com/2009/10/lag-glassverandas-skumle-muffins-til.html

  Klem, Ann.

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  30. oktober, 2009, 11:41

  Tusen takk for tipset! Utrolig flotte de muffinsene, der har jeg litt å lære ser jeg! 😀

  Svar


 • lovise
  27. oktober, 2011, 16:53

  dårlig side, alt for lite foslag!!!!!!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge