Halloween pepper-kaker

Halloween har etter hvert blitt en stor begivenhet i vår familie – da det har blitt tradisjon å stelle i stand Halloween fest på eldstemann sin fødselsdag.

Her er bildene av fjorårets skjelett- og hodeskalle- pepperkaker! Lettvint og godt!

Det begynte i det små, men gradvis har det ballet på seg med pynt, utkledningsutstyr, mat osv. Fordelen er at mesteparten av dillet kan brukes igjen neste år.

Uansett så er det et kjempemorsomt prosjekt som hele familien koser seg med! 😀Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

7 kommentarer. » Legg til din også. • happy in pink
  8. oktober, 2009, 08:28

  kult!!! jeg har også bursdag på halloween…så vi har alltid skikkelig halloween-feiring:)
  kanskje jeg skulle prøve meg på pepperkaker i år?;)

  Svar


 • ღnneღ
  8. oktober, 2009, 09:01

  Å, de skal jeg helt klart prøve meg på til Halloween!! 🙂 ..sammen med mine årlige heksefingre selvfølgeig (laget av kransekakedeig)!! Alltid en suksess, og sååå skumle!! 🙂 Vi er en gjeng med små barn som treffest hvert år der barna kler seg ut og vi koser oss innendørs i hverandres selskap med god mat og godis! Halloween er gøy!!

  Svar


 • Lady E
  8. oktober, 2009, 21:22

  wow så tøft!!

  Tenker vel at i år som vi bor i et nabolag med masse barn. Så er det vel bare å hive seg på trenden og begynne smått og feire denne "nye" høytiden. 🙂

  Svar


 • Janne Natalie
  9. oktober, 2009, 12:49

  Så utrolig stilige!

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  9. oktober, 2009, 13:04

  Tusen takk alle sammen! 😀

  Gøy å høre at det er andre som også liker å feire Halloween! (følger med på bloggene deres etter Halloween inspirasjon).

  Sønnen min har ikke bursdag akkurat på Halloween, så vi feirer en god stund før. Men det er et kjempekuult tema, som vi voksne digger muligens mer enn barna…. 😉

  Svar


 • Tante Jul
  10. oktober, 2009, 22:47

  Hvis dere trenger inspirasjon til Halloween er http://www.britta.com verdt et besøk eller ti! Jeg har tilbragt timevis der inne. Og når en har lest og sett alt om halloween kan en begynne å kikke på Harry Potter-festene hennes.

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  25. oktober, 2009, 15:06

  Tusen takk for tips Tante Jul! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge