Har du Nerf´et i sommer?

I gata vår har det blitt ekstremt populært å Nerfe.

Jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten, for Nerf er en slags pistol eller gevær med gummipiler. Og jeg har alltid vært imot våpen, men også her har jeg måtte svelge noen store kameler.

Den første ble svelget da tante Grete i barnehagen anbefalte oss å kjøpe en pistol til gutten. Han lagde skytelyder i ett sett, noe som til tider kunne være utrolig slitsomt. I tillegg til at det meste ble brukt til pistol Helt til han fikk en egen, etter det ble det stille, og han bruker den relativt lite.

 

Men nå er det altså Nerf som har blitt det store. Og du må se på det som morsom lek og ikke som skytevåpen. Vi har hatt mye morro med disse allerede. Som da jeg kom hjem fra jobb her om dagen og ble angrepet av en pappa og sønn, som hadde tatt dekning bak en sofa. På pilene er det borrelås, så kjolen min ble fyllt med små nerfepiler.

Vi kjøpte pakken som heter “Capture the flag”. Den inneholder to sett pistoler, to vester med borrelås og beskyttelsesbriller. Poenget er å først få tak i den gule saken uten å bli truffet. Vi kjøpte et sett for to, for da har vi alltid å låne bort når det kommer noen på besøk. Og det har blitt mange morsomme kamper med naboene.

Har du prøvd å Nerfe? Hvis ikke, kan jeg anbefale det for både stor og liten.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elin {lillePilt}

Elin kommer fra Skedsmo, hvor hun bor sammen med mann og barn. Hun er glad i å ta bilder, elsker livet på og ved sjøen, scrapper og liker å finne på morsomme ting med familien.
Elin skriver om livets små og store realiteter, med et snev av selvironi og humor.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

6 kommentarer. » Legg til din også. • wendysinfamile
  6. juli, 2011, 21:57

  Dylan er ikke så stor ennå så vi kan vel vente 1 år til.. kanskje det er noe nytt da thi hi.. Men vannpistol har han fått selvom han må ha hjelp til å trykke på den, (avtrekkeren er ganske tung)

  Vi ler godt når vi spruter på pappa 🙂

  Svar


  • Elin K
   7. juli, 2011, 08:50

   Ja vannpistol er også utrolig morsomt, spesielt nå som det er varmt og fint i lufta. Og aller best å sprute på de voksne ja 🙂

   My recent post Helgetur til Røst!

   Svar


 • Anne Karin
  6. juli, 2011, 22:25

  Dette kjøpte sønnen i fjor, og har vært en stor sukse hos oss:))

  My recent post Takk for denne gang…

  Svar


 • Breidablikk
  6. juli, 2011, 22:25

  Her nerfer vi ja! Har piler hengende i klærne mine til stadighet føler jeg 😉

  My recent post Blått er flott!

  Svar


 • Johanne
  7. juli, 2011, 08:37

  Nei til skytevåpen som lek! I

  Svar


 • ReVinyl
  7. juli, 2011, 14:46

  Jeg har aldri kjøpt skyteleker til ungene, men dette syntes jeg så så morsomt ut at jeg har kjøpt det i sommergave til ungene. Vi har jo vannpistoler og dette er vell ikke noe mer alvorlig enn det…

  Takk for tips! 🙂

  My recent post Go sommer ♥

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.