Her er våre nye skribenter!

Jøje meg denne gangen var det virkelig vanskelig å avgjøre hvem som skulle bli våre nye skribenter. Ja, vi sier det vel i grunn hver gang- men denne gangen var det vanskelig altså! 🙂

Men dommen er falt og her er de som du vil kunne lese innlegg fra fremover. En stor takk til alle som var interessert i å bidra, og husk at det sikkert kommer en ny sjanse om ikke så lenge. 🙂

 

Marlen er 23 år og bor i Drøbak, sammen med mann og to døtre på 1 og 3 år. Utenom det travle småbarnsliv, er hun gründer av nettbutikken Lykkemamma.no hvor hun selger barneklær og interiør til barnerom.  I tillegg skriver hun bloggen Lykkemamma hvor temaene dreier seg om familieliv, veien til egen nettbutikk, tips og nips og om alt som engasjerer og interesserer henne.

Marlen er ei glad og oppriktig jente, som nyter livet med småbarn og mann, men som samtidig syntes det er viktig å ha tid til å pleie seg selv! 🙂

Janicke er 36 år og er mamma til en gutt på 13 år og en jente på 8 år. Familien bor på idylliske Tjøme. Hun er gift med en herlig mann som reiser mye i forbindelse med jobben sin. Janicke er utdannet markedsøkonom og er for tiden hjemmeværende.

Hun er lidenskapelig opptatt av mat, kosthold, reiser, bøker og blogging. På bloggen En sunn familie har hun mange gode oppskrifter på mat med lite karbohydrater.

 

Rebekka F (jepp, nå har vi to Rebekkaer her på Foreldremanualen!) er en 24 år gammel sunnmøring bosatt i vestlandets mest regnfulle by; Bergen! Her bor hun sammen med samboer, deres nydelige datter Vilde og to små yorkie hunder – Dino og Bolt!

Rebekka er ferdig utdannet førskolelærer ved høgskolen i Bergen, og koser seg for tiden hjemme i mammapermisjon sammen med Vilde!

Gjennom bloggen sin deler hun tanker fra mammalivet og sin store lidenskap; en over gjennomsnittet interesse for mote, shopping og interiør!

 

Foreldremanualens første “utenrikskorrenspondent” heter Anne-Lise, og er illustratør og designer. Hun bor en hel kilometer utenfor Paris i det som en gang var en butikk. Den har hun og mannen pusset opp til å bli en moderne leilighet uten en eneste rett vinkel, men med masse sjarm.

Hun er hekta på interiørdesign, og vintageshopping, samt en stor samling blogger som hun leser daglig. I tillegg har hun alle mulige kreative prosjekter gående til enhver tid.

Fra det lille hjemmestudioet i leiligheten driver hun med sin store lidenskap; illustrasjon og design. Dette har resultert i en serie pedagogiske og dekorative trykk for for barn kalt Alfabetika  som er til salgs i eplabutikken hennes.

 

Camilla Marie er ei Oslojente som er nyinnflyttet til Skien i Telemark. Her bor hun i et over 100 år gammelt trehus sammen med sin mann og to små barn, Emma på snart 2 år og Emil på 2 måneder.

Hun er for tiden i permisjon, men jobber til vanlig som grafisk designer. Camilla er over normalen opptatt av barneutstyr, og har blogging, foto og interiør som sine hobbyer. Alt dette og mye mer kan du lese om i bloggen hennes om livet som tobarnsmor.

 

Til slutt er vi veldig glade for å kunne presentere vår første pappa-skribent på Foreldremanualen.no!

Steffen er en 35 år gammel førstegangsfar fra Oslo. Til daglig jobber han som leder for et musikkverksted for ungdom, og tilbringer ellers mest mulig tid sammen med sin fine lille familie.

Steffens Pappablogg skriver han om sine hverdagsopplevelser som begeistret og nysgjerrig far, fra beleieskift og trøst til pappaperm og barnehageproblematikk.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Siri
  9. september, 2011, 19:38

  Gleder meg til å lese 🙂

  My recent post Planlagte bloggposter

  Svar


 • Kine Marie
  9. september, 2011, 20:50

  Det blir spennende med ny skribenter! Jeg gleder meg til det som kommer 🙂 Spesielt spennende med en pappa-skribent! Kanskje jeg får samboeren min til å lese litt her også? 🙂

  My recent post Barnehagestart

  Svar


  • Karimette
   9. september, 2011, 20:51

   He he, ja det hadde vært gøy med flere mannlige lesere av Foreldremanualen også! 😉

   Svar


 • Solveig
  10. september, 2011, 11:22

  Spennende med nye skribenter – gleder meg til å følge dere videre! 🙂 Og kjempebra at dere har fått inn en pappa-skribent også nå!

  My recent post On the road again

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge