Her er våre nye skribenter!

Vi er så glade for at mange hadde lyst til å bli skribent hos oss denne gangen også! Og dere gjorde det jammen ikke lett for oss; vi ble kontaktet av utrolig mange flinke damer. Et skikkelig luksusproblem!

Men etter en del lugging, biting og småsteinkasting oss i mellom, har vi til slutt blitt enige. 😉 Her kommer en presentasjon av de som skal skrive for oss i tiden fremover, noen kjenner du kanskje fra før:

er mamma til ei nydelig jente og en herlig gutt. Hun er samboer med drømmemannen, og bor i Tromsø sammen med familien. Hun er utdannet jurist og jobber til daglig som rådgiver i staten.

kaller seg ”manisk kreativ” – og synes selv at hun er ekspert på å ta seg vann over hodet! 🙂

Hun elsker å skape noe, enten det dreier seg om strikking, scrapbooking, baking, matlaging, interiør, fotografi eller søm. Hun deler flittig alle sine prosjekter og kreasjoner, samt andre ærlige skildringer av mammalivet, på bloggen The .

er mamma til tre store og en liten, og bor med mann og barn i et 50-tallshus med moderne vri i Haugesund. Vanligvis jobber hun som adjunkt i ungdomsskolen, men er for tiden i permisjon med minstemann.

Hun er opptatt av interiør, mat –  med og uten barn, fotografering og håndarbeid av ymse slag.

er godt kjent i “bloggosfæren”, da hun skriver bloggen – de små tingene i livet på syvende året!

 

Sølvi bor i sin “lappeteppefamilie” med en fotballgal mann og totalt 5 mine, dine og våre barn i alderen 1 ½ -14 år. Til daglig jobber Sølvi som HR direktør, og hun har akkurat blitt ferdig utdannet familieterapeut.

Sølvi skriver om livet i storfamilien, krydret med tema relatert til samliv og kommunikasjon. Du kan lese mer om Sølvi og Lappeteppefamilien på bloggen hennes.

 

Bak det mystiske pseudonymet ”Fru Åpent hus” skjuler det seg en 39 år gammel dame som er gift og mamma til Storebror på 6 og Lillemor på 4 år. 😉

Hun jobber som kommunikasjonsrådgiver, og har blogging som en av sine kreative utløp. Hun sier at hun ikke er mester verken på bollebaking eller syprosjekter, men at hun elsker å finne på ting for og med ungene. Hun har tidligere jobbet som lærer og skulle nok gjerne vært interiørkonsulent.

Innredning av barnerom er et av hennes yndlingstema – fordi det her bare er fantasien som setter grensene!! Les mer på den herlige interiør bloggen hennes Åpent hus.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også. • wendysinfamile
  10. juni, 2011, 22:13

  Spennende med nye skribenter, gledelig med nye blogger for meg å titte innom..

  Gleder meg til innleggene flommer ut…

  My recent post Love is in the air !!

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.