Herlig BBC serie: Latterfnis!

{sponset omtale}

Mange foreldre ble glade da BBC i juni lanserte sin førskolekanal Cbeebies som en fast del av programmet til CANAL + Family. Kanalen er kjent for lærerike kvalitetsprogrammet for de aller minste, og nå har den endelig kommet på norsk!

De fleste av programmene er ukjente for norske barn, og vi i Foreldremanualen har fått i oppdrag å anmelde flere av disse. 😀

Da min eldste sønn, på 7,5 år fikk vite at vi skulle anmelde serien Latterfnis, var reaksjonen hans et stort YES! Han liker å surfe på BBC’s barnesider, så jeg regner med at det er der han har snappet opp info om serien.

 

 

Hovedrolleinnehaveren er Justin Fletcher som er en svært populær barnetv-personlighet i England. I Latterfnis får han virkelig utfolde seg da han spiller over 20 forskjellige karakterer!

I utgangspunktet henvender serien Latterfnis seg mot barn under 6 år, men det er ingen tvil om at denne også gikk rett hjem hos min eldstemann. Favorittkarakteren ble fort “Milkshake Jake”, som fikk begge guttene mine til å le høyt. Dette er en ren komiserie for barn!

 

Det beste av alt er at serien også fremkalte flere fnis fra mor i huset. Humoren er selvsagt temmelig enkel, men mange av sketsjene har også en dimensjon som kun vi voksne får med oss (som feks parodier på kjente tv-programmer og typiske tvkarakterer).  😉

Helt klart en serie vi likte svært godt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.