Hits for kids for foreldre!

Sønnen min er veldig glad å surfe på nettsidene til Nrk Super. Spesielt liker han Fiskoteket, hvor han kan høre snutter fra de forskjellige sangene på listen og stemme på den han liker best (=alle!)

En av favorittene om dagen er “Kyssesangen” med Erik fra Barne-Tv. Og jeg må innrømme at jeg kniser litt under koravslutningen! 😉

Det er mange morsomme barnesanger der ute, men noen går meg på nervene…

Derfor har jeg laget en egen “voksen-vennelig” cdplate med mine favoritt barnesanger som vi hører på i bilen min. Der er gode gamle klassikere som Juba Juba, Hjalmar og Fragglene – men også nyere sanger som feks Black Sheeps (..bare for å vise at jeg fortsatt henger med liksom, ha ha!)

Når mor har det bra, har hele familien det bra sier Dr Phil, og akkurat i dette tilfellet har han helt rett! 😉

Hvilke barnesanger liker dere?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

8 kommentarer. » Legg til din også. • My Wonderworld Fairytale
  27. august, 2009, 19:06

  Jeg har gjort akkurat det samme som deg og er veldig fornøyd med den løsningen.

  Snuppa liker best Smurfesangen med Geir Børresen & co, da tar det helt av for hele familien 😉

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  27. august, 2009, 20:49

  Hey – den hadde jeg faktisk helt glemt! Får bli med på to'eren den da… 😉

  Svar


 • susan`s side
  27. august, 2009, 22:29

  Kyssesangen var bare konge, både jeg og mannen lo som bare det. Den tunikaen er kjøpt i Odense i Danmark, har ikke sett merket her i Norge.

  Svar


 • Wanja B
  27. august, 2009, 22:45

  Hei, musikk er topp for både liten og stor. Tusen takk for fin kommentar, og selvfølgelig kan du legge meg til i blogg listen.

  (o;

  Svar


 • Berit S
  27. august, 2009, 23:28

  Finnes så mange fine sanger. Liker spesielt godt reglene til Inger Hagerup som har fått melodi til seg (Lille persille og Så rart (å vere edderkopp)). Og den regla som begynner sånn: "Først kom et lass med lisser, et lass med lakrislisser…" og som også har fått melodi til seg.
  I bilen er det melodi grand prix som er favoritt-cd'en til meg og jentene; spesielt sangene til publiners og thomas brøndmo 🙂

  Når vi reiser på bilferie har jentene kvar sin mp3-spiller med sine favoritter på (bla. Malin, Celine, Lisa Børud, Knutsen og Ludvigsen, div barnesanger, Mamma Mia og også litt "voksen"-musikk.)

  Svar


 • en-to-tre-på det fjerde skal det skje
  28. august, 2009, 08:59

  Nå lo jeg godt! Fantastisk sang! Både for store og små 🙂

  Svar


 • Anne
  28. august, 2009, 09:49

  Liker å synge med på Sabeltann jeg. Også er det sangene fra Emil og Pippi da! Og Thorbjørn Egner. Mange fine barnesanger.

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  28. august, 2009, 10:26

  Anne: Ja Torbjørn Egner er jeg også stor fan av! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge