Hjelp en familie

Foto: Kiva

Susan har utfordret oss til å skrive om en fantastisk organisasjon som heter Kiva.

Kiva har spesialisert seg på mikrolån til entreprenører i utviklingsland som trenger lån for å forsørge seg selv og familien, f.eks til å kjøpe en okse, en fryser eller andre ting til sin lille bedrift. Du kan gi lån på 25 dollar (eller mer, hvis du ønsker) og du velger selv hvem du vil støtte.

Hele lånet går til den du har valgt, og vanligvis får du alle pengene dine tilbake. Du kan da låne pengene dine videre til noen andre, eller du kan selvfølgelig beholde pengene dine selv.

Foreldremanualen synes mikrolån er et supert bidrag til selvhjelp og har i første omgang valgt å gi et lån til firebarnsmoren Yesica fra Peru.

Vi håper dette kan inspirere andre mamma- og pappabloggere til å skrive om Kiva, og kanskje også gi et lån til noen som trenger det.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn – to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge