“Hjemmelagde” handlenett i julegave!Dette er et gjesteinnlegg skrevet av Silje bak bloggen Siljes små og store tanker. Mange ønsker å ta jobben med lage julegaver sammen med barna og disse handlenettene er en nyttig gave!

2-åringen og jeg har satt i gang med årets julegaveproduksjon og bestemte oss (eller jeg bestemte for oss) at vi skulle lage handlenett.

Jeg kjøpte et ”prøvenett” hos Panduro, før jeg kjøpte de andre på Ebay. Det ble mye billigere!

Tekstilmaling, stempler, en pakke med bokstaver og ruller kjøpte jeg hos Panduro. Det var litt av et prosjekt når frøkna skulle få velge et par stempler selv – så mange fine og så mange valg!

Vi dro fram voksduken og la papp inni handlenettet så ikke trykket kom speilvendt ut på andre siden. Vi helte tekstilmaling på noen flate lokk. Etterpå var jeg ganske fornøyd med hvor lurt det faktisk var, da Frøkna klarte å rulle med rulla selv og det rant ikke ut på sidene.

Jeg investerte i en rulle per farge, hvis ikke blir det veldig mye vasking mellom trykkinga. Og det er jo ikke akkurat den morsomste delen.

Bokstavene fant jeg frem og holdt mens hun rulla på, før vi sammen satte det på nettet. Hvis ikke hadde neppe bokstavene stått i riktig rekkefølge.

Hun fikk velge noen figurer som hun selv malte og stemple på. Dette klarte hun helt selv, fordi stemplene hadde en svampaktig og ganske stor bakside som gjorde at de var lette å holde i.

Etter at handlenettene hadde tørket måtte de vrenges og strykes på baksida i et par minutter. Man trenger ikke gjøre det med en gang, det går fint å lage 4-5 om gangen så lenge man har plass til det.

Vi har laget nett til alle de ansatte på avdelinga i barnehagen også. Syns det ble en fin og personlig gave som de får til jul.

Stikkord: ,

Kategori: Gavetips, Hobby / DIY, Høytider og festdager, Jul

Kommentarer (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Tonje sier:

   Handlenettene ble kjempeflotte! Et godt tips ?

  1. Tina sier:

   Handlenettene deres ble kjempefine! Miljøvennlig gave og veldig morsomt for ungene å lage! Dette tipset skal jeg ta med meg videre!

  1. Inger-Lise sier:

   Så søte de ble!! Takk for veldig godt tips. ?
   Hvor på ebay kjøpte du nettene?

  1. Silje sier:

   Hei, og takk for gode tilbakemeldinger. De nettene jeg har trykt på over kjøpte jeg i en ebaybutikk som nå selger kamerautstyr. Merkelig. Men, har bestilt et lass med nye på disse sidene. Har ikke fått de enda, så vet ikke hvordan kvaliteten er. Jeg bruker de både til å male og trykke mine egne tegninger på.
   http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370359174204&var=640002889153&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

   http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380233127209&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

   http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290248884011&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

   Jeg syns forresten det er litt viktig at de har lange reimer, så de kan bæres over skulder`n når man kjøper masse tunge ting.. Lykke til! (Har vist handlenett med trykk på på bloggen min. Ligger langt ned på sida under give away)

  1. Råflotte nett! Tror det blir en ide til neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge