Hjemmelaget pappeskehus!

For en tid tilbake hadde vi en stor pappeske her hjemme som ungene ville lage lekehus av. De trengte hjelp til å klippe ut vinduer og dører, og etter en liten stund var hele familien oppslukt av å dekorere og pynte pappeskehuset. Kjempemorsomt!

.

Selv om vi var superfornøyde med huset vårt, ble resultatet allikevel ikke helt i samme klasse som dette! Dette pappeskehuset er laget av Kim, som skriver bloggen A girl and a glue gun.

Hun har gjort det mye proffere enn det vi gjorde, armert med limpistol og skikkelig maling!

Huset har blant annet fått en egen blomsterkasse, med blomster av papp som ungene kan plukke! Samt en postkasse med brev til bestemor…

Men selv om hun har brukt litt mer tid og ressurser på å gjøre en skikkelig finish, er det utvilsomt billig morro for store og små!

(…lurer på om det er noen butikker som har store pappesker å gi bort…)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Siddismamma
  21. oktober, 2010, 21:17

  Oi, den var kul. Tusen takk for tipset!

  Svar


 • Tonje
  21. oktober, 2010, 21:21

  Stilig! Virkelig flott laget!

  Svar


 • Benedicte
  21. oktober, 2010, 23:20

  Hei. Hvordan får jeg opp miniatyrbilde fra deres blogg på min?

  Svar


  • Karimette {foreldremanualen}
   22. oktober, 2010, 07:58

   Heisann!

   Hvis du tenker på miniatyrbilde i blogglisten din, så går det desverre ikke… En av ulempene med at vi nå har gått over til WordPress. Kjipt!

   Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.