Hva synes du om Elizabeth Hurleys barne-bikinier?


|


21. september 2012


| 2 Kommentarer

Skuespiller Elizabeth Hurley er i hardt vær om dagen, etter at hun lanserte sin nye bikini-linje for små jenter. Debatten raser på forskjellige forum og på mange av de største utenlandske foreldrenettstedene.

Spesielt bikinien med leopardmønster vekker en del harme, og mange mener det er frastøtende å la så unge jenter posere på denne måten. Andre mener det er helt ufarlig, og at det bare er naturlig for små jenter å ville kle seg som sine mødre.

En annen Hollywood-mamma som har fått mye kritikk i det siste, er Jessica Simpson som i et tv-show viste frem et foto av sin fire måneder gamle baby  – iført en gul bikini. Vi håper at dette bildet var ment som en spøk, og ikke noe den vesle tulla må ha på til vanlig…

Hva synes du om disse bikiniene? Hvor gamle synes du barn bør være før de kan bruke slikt badetøy?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette Halvorsen

Karimette er “primus motor” og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Karimette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

More PostsWebsite

Follow Me:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: Badedrakt, Badetøy, Bikini, Elizabeth Hurley, , Jessica Simpson, Sommerklær

Kategori: Barneklær, Kjendisforeldre

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. MandagsMor sier:

    Husker godt hvor mye rabalder det ble da noen norske butikker lanserte bh til 8-åringer. Det er kan synes unødvendig, men det fins faktisk 8-9-åringer med behov for å "skjule" seg. Noen er ganske tidlig utviklet og synes det er flaut og vanskelig. Men jeg stusser jeg jo når jeg ser jenter ned i 2-årsalderen med bikinioverdel. Mulig 4-6 åringer har lyst til å ligne mor, men ønsket om å være "kvinnelig" kommer kanskje ikke fra dem selv? Det er jo en slags "sexifisering" av småjentene. La barn være barn så lenge som mulig.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge