Hvem har bæsjet på hodet til den lille muldvarpen???

Lydbok fra Gammafon

”Akkurat da den lille muldvarpen stakk hodet opp av jorda for å se om sola hadde stått opp, skjedde det! En bæsj landet midt på hodet hans! Noe så frekt! Muldvarpen bestemmer seg for å finne synderen.”

Latteren til min lille niese Sophie på 3.5 år runger i rommet. Hun er helt konsentrert om dette nye, det er ikke TV og det er ingen som leser for henne, hun stirrer intens på cd-spilleren.

Bæsjehumor er – ikke overraskende – svært populært hos denne aldersgruppen, men historien gjør også noe mer, den sier noe om at alle bæsjer innimellom. Det er fint å høre om man for eksempel ikke er så glad i å gå på do, eller helst bare vil på do hjemme hos seg selv.

Da CD’en med “Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans” var slutt etter ca 40 min, var det stående applaus. –Så spilte vi den 3 ganger til… da måtte vi si stopp.

Men så lånte vi den vekk til barnehagen, og der var den minst like populær!

Jeg tror jammen lydbøker er tingen jeg. :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne-Lise {alfabetika}

Anne-Lise er illustratør og designer, og bor sammen med mannen like utenfor Paris.Hun er hekta på interiørdesign og vintageshopping, og fra sitt eget lille hjemmestudio driver hun med illustrasjon og design. Resultatet er pedagogiske og dekorative trykk for for barn kalt Alfabetika til salgs i eplabutikken hennes.

Mine innlegg – Mitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Den lille muldvarpen,

Kategori: Barnebok, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hilde sier:

  Jeg har ikke hørt den på lydbok, men boka er helt fantastisk! Min yndlingsbarnebok :) Jeg jobber i barnehage, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest boka for ungene – og hvor mange eksemplarer jeg har kjøpt… – når en går istykker, er jeg rask med å kjøpe ny ;) Må nok ha lydboka også nå :)

  My recent post Feriemodus

 2. Bustenellik sier:

  Blogget om denne lydboken tidligere i år. ELSKER den! http://bustenellikslillerareunivers.blogspot.no/2…

  My recent post Busteliten trenger hjelp

 3. wendysinfamilie sier:

  Sto akkurat for to dager siden å tittet på den her i Danmark men la den tilbake siden ja vi er i danmark ..

  My recent post Siste feriedag er brukt vel og spontant !! I morgen er det slutt.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge