Hverdagsliv: Feriemylder


Sølvi {lappeteppefamilien} |


4. juli 2012


| 0 Kommentarer

Venter du også på ferie? Eller er du allerede igang?

Hjemme i Lappeteppefamilien starter vi ferie snart, og disse ukene vi har visst om lenge. Likevel sklir jeg alltid inn i ferien i full fart, og fyller siste uke opp med alt som bare på plass før ferien kan begynne:

Foto: Privat

Hva passer til hvem: To store gutter sitter på gulvet sammen med meg og sorterer sko. Vi har hentet frem en pose med fjorårets sommersko og sjekker hva som passer til hvem. joggesko, sandaler. Har dere alle noe som passer?

Hva er status? Jo, sommersko som passet i fjor er for trange i år. Kan de etter hvert brukes av lillebror? Hva har egentlig skjedd med penskoene som var to nummer for store for noen måneder siden? Passer de til deg allerede? Hvilket skonummer er du egentlig i år? Hvem har størst føtter av dere i år?

Gutter som vokser så veldig fort. Bukser blir for trange og gensere for korte. Jakka fra i fjor passer ikke i år. Joggesko og fotballsko må byttes ut, og t-skjorta som alltid har vært litt stor ble plutselig for liten.

Foto: laundryCN_8203/Morguefile.com

Alt vokser: Er du så langhåret allerede? Klippet du deg ikke for noen få uker siden? Forresten, hvor ble det av hårgeleen jeg kjøpte, har du brukt opp hele boksen? Skal alle klippe seg før ferien? Lillebror er fornøyd da mamma finner frem kjøkkensaksa og lager en sommerklipp, mens store brødre gremmes over at lillebror har fått nabolagets skjeveste pannelugg.

Sommerønsker: Lillebror vil bare ha Spiderman, og smiler oppgitt over at mamma vil at han skal bruke en shorts med blomster på. Lillesøster har sluttet med bleier, og vil ha en rosa badebukse. Store brødre vil bare ha verdens beste ferie. Min kjære vil ha romantikk.

Hva klarer vi? Kanskje får vi til alt dette? Nå skal vi først gjennom pakking, lete etter bortglemte pass og krangle om hvor mye det er nødvendig å ha med på tur. Min kjære har ennå ikke oppdaget at han ikke finner badebuksen, men det ser han sikkert sånn rett før avreise. Han får derfor ikke sjekket om den passer i år også..

Lykke til med din ferieplanlegging! :-)

Foto: Manuere/Morguefile.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sølvi {lappeteppefamilien}

Sølvi bor i sin lappeteppefamilie med en fotballgal mann og totalt 5 mine, dine og våre barn i alderen 2-15 år.
Til daglig jobber Sølvi som HR direktør, og hun er også utdannet familieterapeut.
Sølvi skriver om livet i storfamilien, krydret med tema relatert til samliv og kommunikasjon.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , Ferieplanlegging, ,

Kategori: Aktiv familie, En bedre hverdag

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge