Hvordan bli millionær: fød åttlinger!


|


3. februar 2009


| 8 Kommentarer

Foto: Seb Przd

Vi har tidligere nevnt historien om åttlingmammaen i USA, nå begynner vi å lure på om dette kan ha vært et desperat forsøk på å tjene penger?

Det viser seg at dette er en irakisk alenemor med seks andre unger, som har fått fertilitetsbehandling. Hun er konkurs og bor hjemme hos foreldrene sine… Det som i utgangspunktet var en gladnyhet, virker nå bare litt tragisk. Hun har ikke kommet ut fra sykehuset enda, og er allerede i full gang med å planlegge fremtiden med karrieremuligheter som barneekspert på tv.

Greit nok at det vil koste en god del å ta vare på alle ungene, men 14 millioner?

Hvorfor får en alenemor med seks unger fertilitetsbehandling?
Det lukter doku-reality lang vei….

Hva synes dere?

Stikkord: åttlingmammaen, ,

Kategori: Utrolige familier

Kommentarer (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Vivi sier:

  Uff…dette hørtes mer ut som en tragedie, helt enig :-/ Når man er alene med 14 barn og bor hjemme hos sine foreldre…hvilke råd er det hun ser for seg at hun kan komme med? Organisering av hverdagen? Det er jo de færreste av oss som kan relatere til en hverdag med 14 barn.

  Jeg er heller ikke så sikker på at jeg ville tatt i mot ekspertråd fra en som antakelig er for sliten til å kunne vise alle barna sine den oppmerksomheten jeg personlig mener et barn bør få.

 2. Karimette sier:

  Godt poeng Vivi! Jeg skjønner heller ikke hvordan hun kan ha råd til fertilitetsbehandling?

 3. Tove sier:

  Synest kanskje synsinga om reality-doku er å dra det litt for langt…. Det er vel ikkje sikkert at mora hadde uetiske hensikter då ho fekk fertilitetsbehandling og hadde som mål å føde åtte babyar og tene pengar på det, men slik er altså Amerika! Dei elskar alt som luktar av sensasjon og gjer eit stort nummer ut av det. Men med seks + åtte barn seier det seg sjølv at mora treng hjelp! Einaste vi kan gjere er å krysse fingrar og håpe at dette kan gå bra – det er trass alt åtte (14!!!) små individ som må takast i vare opp i alt dette!

 4. Bob Lønsjboks sier:

  6 unger fra før alle under 8 år, også får hun fertilitetsbehandling? Dama må jo ha et eller annet psykisk problem. Og hvordan kan doktorene gå med på slikt? Syntes synd på barna som må vokse opp i et slikt kaotisk hjem der de stort sett må klare seg selv etter hvert som de blir eldre.

 5. Karimette sier:

  Ja det er sant Tove! Uansett hva motivet måtte være, får vi håpe at eventuelle penger kommer ungene til gode!

 6. Astrid sier:

  Sukk… Jeg synes også dette er mer tragisk enn noe som helst go’nyhet. Disse 14 barna som skal bo med en voksen, hos sine besteforeldre – jeg er enig med Vivi over her, jeg tror heller ikke de får den oppmerksomheten og oppfølgingen de fortjener. Og jeg ser heller ikke hvilke råd hun kan komme med som jeg kan relatere vår sitausjon til – jeg ser for meg at det meste som foregår med 14 barn, vil være en smule mer ekstremt enn vår situasjon med våre 3…

  Og jeg synes ikke reality-doku teorien er å strekke det langt. Det er tragisk at hun kan få fertilitetsbehandling som alenemor med 6 barn fra før!

 7. Espen Rødland sier:

  For det første syntes jeg:
  Det å få flere barn etter du har gått konkurs er jo helt vanvittig. Satset hun på å få åttlinger eller? Slik hun kunne tjene penger? Nei ikke vet jeg, men syntes det var litt vel risky å få flere barn. Særlig når hun sliter økonomisk med sine 6 andre barn. (som er under 8 år)

  Greit nok jeg hadde forlanget en del penger jeg også. Men 14 millioner norske kroner er vel litt i overkant :S

  Den planen hennes om å bli barneekspert på tv er jo helt tåpelig. Bare fordi hun har 14 barn gjør henne ikke til en ekspert -_- Hun bør nok legge den planen i grøfta.

  (Hun vil vel ha ett par millioner for å stille opp på TV-programmet også)

  Derfor sier jeg meg helt enig i denne saken.

 8. Elisabeth sier:

  Selvfølgelig kan dere legge til meg som mamma-blogg

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge