I married a princess!


Foto: Zone Club

Noen av dere husker kanskje den vakre skuespillerinnen Catherine Oxenberg som spilte “Amanda Carrington” i Dynastiet?

For et par år siden fikk hun – som så mange andre semikjendiser – sitt eget realityshow: “I married a princess”. Realityserien omhandler henne og mannen hennes Casper Van Dien, og hverdagen deres med fem barn.

Catherine er opprinnelig av serbisk kongeslekt og har spilt prinsesse i flere tvserier og filmer. Mannen hennes, Casper Van Dien, er også en kjent skuespiller – blant annet fra filmen “Starship Troopers”.

Programomtalen lover å vise oss den “usminkete” hverdagen til familien med fem barn (hvorav de har to felles), i den gedigne villaen deres i Malibu, California. Catherine er kjent for å være en svært ærlig og frittalende person, blant annet om hennes mange år med spiseforstyrrelser.

Hvor mye prinsesseliv Catherine har, er vel muligens diskuterbart. Her burde et av de skandinaviske tv-selskapene se potensialet og komme med en reality som omhandler noen med “mørkere blåfarge i blodårene”. 😉

Ellers sies det at serien bæres frem av de ulike personlighetene til barna deres, og at det vakre paret er veldig omtenksomme og kjærlige ovenfor hverandre. Mulig det er like mye fasade i denne serien som i de fleste andre “virkelighetssåper”, men litt romantisk familie-reality høres da ut som grei underholdning?

Foreløpig kan serien kun sees av norske seere som har tilgang til tvkanalen “Zone Club”.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.