Inspirasjon: bursdagskaker!

Niesa til Hilde må være en av de heldigste jentene akkurat nå. Se på den flotte kaka som tante har bakt til 6 årsdagen hennes. Det må være alle jenters drøm i den alderen å få en slik kake.

Kikk inn på bloggen til Hilde Rådyrveien 14 for å se flere bilder av hvordan hun lagde denne fantastiske kaka.

Den flotte barbiejenta under her fant jeg inne på bloggen til Unn Gøril Langseth Kokeboka mi. Hun forteller meg at barbiekaka er kjempeenkel, og definitivt ei kake for dummies. Hun sier selv at hun er temmelig dårlig til å pynte kaker og at dette er den letteste kaken å lage som i tillegg ser avansert ut. Hurra! Det gav håp for meg i hvertfall…

I Hilde sin blogg Hildemor kan du kose deg med kreative sysler av alle slag. Hun bor på Jæren og er for tiden hjemme i mammapermisjon med parets 3. sønn. Av yrke er hun utdannet kokk. Noe som venner og bekjente er glade for når hun kan hjelpe de med å bake en bursdagskake eller to. Titt innom bloggen hennes for mer inspirasjon av alle slag.

Kunne du tenkt deg å prøve og lage noen av disse kakene? Jeg tror jeg kunne klare å lage barbiekaken, men de andre skal jeg foreløbig bare nyte synet av. Tror jeg…hvis jeg ikke får en spesiell driv over meg da…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.