Inspirasjon: Konfirmasjonskort!


|


10. mai 2011


| 1 Kommentar

I disse konfirmasjonstider, har jeg vært innom noen blogger og sett hva de har laget av kort til den store anledningen. Kanskje du lar deg inspirere av dette til å lage dine egne kort?

Man trenger egentlig ikke å legge lista så høyt. Du kommer langt med litt klipp og lim i forskjellige farger, bilder av konfirmanten selv, noe han/hun liker, klipp ut bokstaver og bilder fra blader og så står du der med et unik og personlig kort.

Sonja fra Sundfjord med bloggen “Det blaa huset” har laget noen fine konfirmasjonskort som sønnen i huset skal ha med seg i konfirmasjon hos kamerater

 

Berit med bloggen “Berit sine kort” har laget dette konfirmasjonskortet til en ung dame

Bloggen “Tre L” viser dette bildet av et kort som de har laget med tanke på en konfirmant

Mona med bloggen ” Mona`s verden” har laget dette kortet til sin nevø Sander som er konfirmant i år

Jeg har ofte gode intensjoner om å lage ting selv, men titt og ofte så renner tiden fra meg eller jeg står bom fast og får ikke tak i det kreative genet mitt. Kikk innom bloggen min for tips til kort du kan kjøpe av flinke kortmakere som blir redningen min når jeg står bom fast.

 

Hvordan løser du dette med kort?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
Pinterest

Stikkord: , ,

Kategori: Gavetips, Konfirmasjon, Store skolebarn / tenåringer

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Flottekort sier:

    Ligger også en del kort til konfirmant på bloggen min – som man printer ut. For de som plutselig kommer på de har glemt å kjøpe..

    My recent post Bursdagskort

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge