Inspirasjon til bursdagskort


|


16. oktober 2011


| 0 Kommentarer

Det er ny runde med bursdager, de har en tendens til å komme puljevis. Og alltid tenker jeg at vi burde laget opp kort i forkant, for vi vet jo at de kommer. Men det ender som regel med at tiden tar oss også sitter vi dagen før og lager kort.

Du kan jo alltids kjøpe kort, men jeg synes det er hyggelig at man kan legge litt tid ned i å lage de selv. Så prater vi litt om hva jubilanten liker og så tilpasser vi kortet litt etter det. Og på den måten blir jeg litt mer kjent med de nye i klassen også.

 På ferie sist sommer kom vi over disse klistremerkene, de står litt ut fra kortet, og gir en fin effekt. Ett ark med mange merker på kostet bare 10,-. Utrolig kjekt å ha liggende til slike anledninger.

Vi har laget en del kort sammen, så snuttegutten har klare meninger om hvordan de skal se ut. Så han tegner og dekorer etter egen fantasi.

Han får lov å gjøre alt uten min innblanding, for det er jo hele poenget. Jeg spør bare hva han tror kameraten eller venninnen vil like og så blir vi enige om hvilke type figurer han vil bruke og så ordner han resten selv.

Nå er det ikke alle gutter som er like glad i slike aktiviteter, så jeg er superfornøyd så lenge det varer…..

Og sånn ble det endelige resultatet – så får vi tro bursdagsbarnet blir fornøyd, selv om pakken nok er det mest spennende ?

Alt vi har brukt er fargeblyanter, klistremerker og blå kartong. Inni kortet har vi limt inn et vanlig papir, der vi har printet ut teksten inni, også signerer snuttegutten selv, så det blir litt selvlaget inni også!

Håper du fikk noen ideer til å lage noe sammen med barna!

Stikkord: , , , Bursdagstip, Fødselsdagskort, Fødselsdagtips, , Gratulasjonskort, , Kortlaging,

Kategori: Bursdagsmoro, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge