iPhone/iPad app mot morgenkvalme?

Ingen tvil om at det er big business i å selge nye iPhone og iPad applikasjoner, og flere utviklere kjemper om å komme med den neste store tjenesten som alle bare MÅ ha!

Et britisk selskap mener nå at de har en app for dere som sliter med morgenkvalme…!

Programmet, som du laster ned til telefonen din, spiller musikk som inneholder spesielle lyder. Disse skal kunne stabilisere balansen i det indre øret (noe som visstnok kan føre til kvalme ved graviditet eller reise).

Hva tror dere; Apples gave til gravide, eller humbug fra ende til annen?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også. • Sesselja
  10. juni, 2010, 10:26

  Humbug. Årsaken til svangerskapskvalme er ikke avdekket, men teoriene går vel mer mot hormoner enn balanse i indre øret.

  Svar


 • Gunn Beate
  10. juni, 2010, 12:40

  Humbug…
  Jeg brukte bare mannen min jeg, når jeg var kvalm som et uvær. Da fikk han sitte ved siden av meg, heldiggrisen, og med rolig stemme si ord som fikk kvalmen til å bli mindre fremtredende. På meg funket ord som snø, is, vind, kaldt, vann, hvitt, kjølig, etc. Hehe. Syke greier. Da min mamma var gravid lå hun bare og sa rose, rose, rose – i seks måneder.

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  10. juni, 2010, 15:06

  Hm, ja jeg heller nok også den veien… Men det er jo desverre sånn at når det står på som verst, er man villig til å forsøke det meste! 😉

  Gunn Beate: Jøss, har aldri hørt at det kan hjelpe. Det skulle jeg ha visst før!

  Svar


 • Sesselja
  10. juni, 2010, 21:00

  Gumbo: *fnise*

  Svar


 • Cecilie
  11. juni, 2010, 07:54

  Humbug!!! Men hadde jeg hatt en iPhone mens jeg var gravid og visst om denne applikasjonen, hadde jeg sikkert prøvd det. Begynte å bli ganske smådesperat etter å finne løsning på den kvalmen etterhvert (varte jo bare i 8 mnd…)

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.