I siste liten – farsdagsgave


Karimette {foreldremanualen} |


9. november 2012


| 4 Kommentarer

Husk farsdag 11. november!

Har du laget eller kjøpt en liten gave til farsdagen på søndag? Om du ikke har alt på stell enda, vil jeg gjerne tipse dere om noen i-siste-liten-gaver!

Kikki som skriver bloggen Kikkis planet har designet denne farsdags-plakaten i forskjellige farger. Plakaten kan vi selvsagt printe ut gratis – tusen takk Kikki!

Dette tipset er hentet fra boggen Two journeys one life, og går ut på at du kan lage et spørreskjema som du bruker for å intervjue barnet/barna dine. Det vil si stille spørsmål om hva de synes og tror om faren sin.

Dette er en morsom og søt gave, man vet jo aldri helt hva barna vil svare på spørsmålene… (husker dere dette “intervjuet” jeg gjorde med min guttunge for noen år tilbake?).

En annen søt idé er å lage kreative fotavtrykk- og håndavtrykk-bilder. I fjor viste vi frem denne sommerfuglen, andre motiv du kan lage er for eksempel pingvin, krabbe eller engel. Det finnes utallige tips om dette på Pinterest!

På Martha Stewarts nettsider finnes det mange fine tips til farsdagskort du kan lage selv. Blant annet hvordan du kan brette disse artige slips og skjorte-kortene.

.

Har du tips til andre gaver man kan lage selv, eller som ikke koster så mye? Legg gjerne igjen en kommentar!

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Farsdag, , , , , , , Utskrift, Utskriftbare

Kategori: Høytider og festdager

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Latoya sier:

    Det aller aller beste på fars/morsdagen er likevel en tegning fra sin håpefulle. <3

  2. Så gøy at dere har tatt med plakaten min i dette utvalget, takk! Kjekt om flere får bruk for denne i-siste-liten-gaven! :)

  3. Ann sier:

    Vi har laga små kunstverk med trolldeig som far skal få i morgon. Koselig arbeid, med masse prat om pappa:-)

    My recent post Halloween-feiring

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge