Jon og Kate – ikke så greit!

Foto: Swamibu

Da jeg skulle skrive om tv serien Jon and Kate plus 8, surfet jeg rundt etter litt informasjon om familien på forskjellige nettsider. Da kom jeg over noe som overrasket meg litt – nemlig flere “motstands sider” (i mangel av et bedre ord…). Dvs sider som handlet om familien men som var opprettet i den hensikt i å fortelle den virkelige (og grusomme) historien om familien i tv-serien!

Den ene siden jeg kom over jobbet for å få ungene vekk fra tv-skjermen (i reneste “The Truman Show” stil). Gjennom blant annet donasjoner kunne vi bidra til dette arbeidet… Til og med en tante i familien (usikker på hvem sin tante det dreide seg om) hadde opprettet en egen blogg hvor hun fortalte om “livet bak fasaden” og hvordan Jon og Kate hadde forandret seg til det verre etter at de hadde fått penger og berømmelse!

Andre var mer bekymret for far i familien – Jon – som de mente rett og slett ble undertrykt og psykisk mishandlet av Kate… Det var visst noe med måten hun snakket til ham på, og de kunne også tydelig merke at dette hadde blitt verre og verre! Noen mente at hun var frekk og slem mot ungene, og hadde selvsagt mange meninger om barneoppdragelsen osv.

Jeg skrev innledningsvis at dette overrasket meg litt, for det er jo en selvfølge at det å være berømt ikke bare har positive sider. Men det er allikevel vanskelig å ikke la seg overraske over hvor mye engasjement enkelte viser…

Det er jo helt klart ikke bare positivt for disse ungene å være med på et slikt tvshow, sikkert mye mer negativt enn foreldrene på forhånd klarte å se for seg. Men en viss grad av berømmelse hadde de sikkert fått uansett (i allefall i nærmiljøet).

Da familien fikk tilbud om å være med i reality showet hadde de visstnok en del økonomiske problemer, så sånn sett er det jo forståelig at et slikt tilbud kunne være fristende. Det er ikke lenger slik at man automatisk får masse saker bare fordi man har en stor familie – det har gått litt for mye inflasjon i flerlinger etter at kunstig inseminasjon ble en realitet.

Selve filmingen foregår tre dager i uken, ikke hele tiden som man kanskje får inntrykk av. Så det er et lite stykke igjen til vi når Truman show nivået! Heldigvis!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • Moinca Bakkebø Vigdal
    23. februar, 2009, 00:41

    Jeg må bare si at jeg syns det bildet med såpebobla var utrolig fint 🙂

    Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.