Innlegg tagget med Julegaveguiden 2011

Jo eldre ungene blir, desto vanskeligere er det å finne på hva man skal kjøpe! Her er 7 julegavetips fra oss!

 

1. Hårbørste med strikkoppbevaring!

 

Denne hårbørsten er formet som en blomst med blomsterpotte. “Blomsterpotten” kan åpnes og fungerer som oppbevaringsrom for hårstrikker og andre småting – supersmart!

Hårbørsten Tangle Teezer er løsningen for hårsåre mennesker! Dette er en børste som enkelt og smertefritt grer ut flokene.

Mens vanlige børster kan skade håret vil Tangle Teezer med sine mange fleksible tenner løsne flokene og rette ut håret uten at håret skades. Den kan brukes på både vått og tørt hår, av voksne og barn og har tusenvis av fans over hele verden.

(vi testet denne børsten for litt siden – og vår erfaring er denne faktisk holder det den lover).

 

2. Nydelige plakater

Sukkerdryss designer navneplakater, alfabetbilder, scrapbookingsider, kort osv.

Disse bildene har et litt mer voksent uttrykk som passer kjempegodt på jenterommet!

3. Led-skolisser

Jeg ser for meg at skolisser som lyser i mørket på ordentlig (og ikke bare er ekstremt glorete i fargen) nok hadde stått øverst på ønskelista mi på åttitallet! 😉

Lissene lyser ved hjelp av led-lamper, og vil garantert bli en hit på fjortisens klassefest! Kan kjøpes hos Coolstuff.

4. LP fat og klokke

Hvilket forhold har egentlig dagens ungdom til LP’er? Mest sannsynlig har de sett at det er noe man kan lage skåler og klokker av… 😉

Uansett, disse produktene fra ReVinyl er så kule at de fortjener en plass på ungdomsrommet – eventuelt gutterommet til bestefar! 😉

5. Unike lamper

Disse fine lampene fra Åpent Hus er en artig kombinasjon av moderne lampefoter og retro lampeskjermer. Prikken over i’en er de fine rosa blomstene i ull og sommerfuglene i tykt papir.

Passer også godt til voksne med leken smak! 🙂

6. Labyrint ball

Addict-A-Ball heter denne dingsen, og den er virkelig avhengighetsskapende!

En liten sølvkule skal føres gjennom de forskjellige banene, og man må vri ballen 360 grader for å få det til. Dette er en dille som kan ramme hele familien! 😉

Kan kjøpes hos Coolstuff.

7. Hodetelefonlue

Å ha på seg hodetelefoner og lue samtidig kan være et problem for enkelte, og da kan kanskje denne hodetelefon-luen fra Tooks være løsningen?

Luen har innebygd hodetelefoner som kan kobles til Mp3 spillere, og er i polyester og fleece.

Klikk her og se alle våre tips i årets Julegaveguide!

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Lyst til å kjøpe en fin gave til skolebarnet, men sliter å finne på noe? Her kommer 7 gavetips fra oss!

1. Cocoon sittesekk!

Alle barn elsker sittesekker, og det skader vel ikke å kjøpe en som mor i huset også synes er lekker å se på? 😉

Sekkene fra Cocoon er laget i myk kordfløyel og har fine retro/nostalgiske applikasjoner. Et stort pluss at man enkelt kan ta av trekket og vaske det i maskinen!

I tillegg har sittesekken et håndtak på toppen, som gjør det lett for barna å ta den med seg hvor de vil. Passer best for de minste opp til 8 år.

 

2. Tøff strikkegenser med albuelapper!

Benytt julen til å kjøpe et varmt plagg til barnet! Denne kjempestilige strikkegenseren til gutter, kommer fra spanske Mayoral. Genseren har hette, skinnlapper på albuene og duffelcoat-knapp i halsen.

Den er laget i deilig bomullsmiks og har teddyfleece i hetten. Dette er en ordentlig god og varm genser! Kjøp den hos vår annonsør Kidstyle!

 

3. K’nex berg og dalbane!

 

Dette er råkult!

K’nex er et byggesett som utfordrer ungenes tekniske ferdigheter. Dette settet inneholder to biler og heis, og alt du trenger for å lage looper og spiraler.

Man kan etterhvert kjøpe flere sett og bygge de sammen. På nettet kan man finne mye inspirasjon fra andre K’nex-frelste, som har lagt ut foto av sine imponerende konstruksjoner. Ta bare en titt på denne:

Foto: Brickfish

 

4. Alien-pysjamas!

 

Pysjamas er en veldig fin julegave, og særlig hvis det har et tøft trykk! 😉

Denne deilige pysjamasen med romvesen-trykk er av merket Sanetta og er laget i 100% økologisk bomull.

Sanetta er en Tysk produsent som lager klær i veldig god kvalitet til rimelige priser. Mange av plaggene er laget i økologisk bomull. Ta en titt på utvalget hos vår annonsør Stiligebarn.

 

5. Alfabet og tall poster!

Alle pedagogisk riktige barnerom bør ha en fin alfabet- eller tall-plakat!   😉

Disse fine plakatene er laget av Alfabetika og finnes i flere forskjellige farger. Alfabetika donerer 5% av salgssummen fra alle salg til UNICEF. Gaven blir dermed til en glede både til et barn du er glad i, og til et barn du ikke kjenner.

 

6. Storebror-genser!

Kjenner du en som ble storebror i år, eller en som bare er helt sjef? 😉

Disse fine genserene med forskjellige trykk (finnes også med teksten “Lillebror”) kommer fra det norske merket Memini. Genserene er i 100 % bomull, de har synlige sømmer og knepping på skulderen.

Dette er en myk pakke som storebror vil elske!

 

7. Lag det selv sett!

Playbox har mange fine og rimelige gjør-det-selv-sett som passer for barn fra tre år og opp. Ungene kan for eksempel lage sine egne gaveposer eller designe klær til papirdukkene.

 

Klikk her og se alle våre tips i årets Julegaveguide!

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Er du i beit for hva du skal kjøpe til en liten frøken? Her kommer 6 gavetips fra oss!

Noen av disse gavene vil nok også passe godt til begge kjønn – og til eldre barn. 🙂

 

1. Rubens barn dukke

Rubens Barn dukkene finnes i flere forskjellige størrelser og mange forskjellige utgaver. De største dukkene (Rubens Barn Original) er hele 50 cm lange og veier 1000 gram.

Dukkene har store glade ansikter, de er bløte og gode og er unike med håndsydde detaljer. Klærne som følger med er av polyester, og kan tas av og på ved hjelp av enkel borrelåslukking. Veldig gøy at man også kan få kjøpt ekstra klessett med etniske klær fra fremmede land!

Dette er en fin gave som nok helt sikkert vil bli satt stor pris på, les mer om Rubens Barn dukkene hos vår annonsør Vidunderbarn!

 

2. Nydelig Tunika fra Sanetta

Små jenter er ofte opptatt av å pynte seg, men samtidig er det viktig at plaggene er løse og ledige. Derfor er en fin tunika en ypperlig gave!

Sanetta er en Tysk produsent som lager klær i veldig god kvalitet til rimelige priser. Mange av plaggene er laget i økologisk bomull. Ta en titt på utvalget hos vår annonsør Stiligebarn.

 

3. Varmepose!

Dette er en gave som passer like godt til voksne! Varmeposen er perfekt til å varme opp en kald seng, varme små og store kalde fingre og tær, eller som lindring av voksesmerter.

Posen er sydd av det sjeldne tekstilet  “free spirit fleemarket fancy posies” av Denyse Schmidt, og finnes i tre forskjellige farger. Innerposen kommer i grå 100 % lin og den er fylt med deilig økologisk hvete. Posen er kanalsydd slik at hveten skal fordele seg over hele flaten.

Posen fungerer på det viset at man tar av trekket, og varmer posen 2-4 minutter i mikrobølgeovn.  Ta på trekket igjen og nyt varmen !

Kan kjøpes hos Steffensens design (NB – begrenset antall!)

 

4. Norgeskart nattøy!

Dette nattøyet i bambus fra Lilleba er så utrolig kult!

Mønsteret er rett og slett gamle Norgeskart fra kysten. Settet er like fint til jente og gutt, og kan brukes på dagtid som stillongs og undertrøye.

Et must til familiens lille globetrotter! 😉

5. Nydelige fleecejakker

Fleeceplagg er en smart og populær julegave! Vi foreslår disse varme og praktiske hettejakkene fra det 100% økologiske merket Pili Pala. Jakkene har collegestoff utenpå og fleecefor inni.

Dette er gode kvalitetsklær og mange av de har farger som typisk kan brukes av begge kjønn. Veldig praktisk når man vil at barna skal arve klær av hverandre – gjenbruk liker vi! 🙂

Les mer om disse og andre fine klær fra Pili Pala hos vår annonsør Kidstyle!

 

6. Cupcakesett

Melissa & Doug har mye artig til ungene, dette cupcakesettet er bare ett eksempel!

Settet inneholder fire muffins plassert på en liten muffinsplate, samt papirformer, lys, grytehanske m. m. Ved hjelp av tusjene kan man selv dekorere muffinsene, og så er det bare å tørke det bort når man er ferdig.

En flott gave til familiens fremtidige husmorbloggere! (he he, kunne bare ikke dy meg..  😉  )

 

 

Klikk her og se alle våre tips i årets Julegaveguide!

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Lurer du på hva du skal kjøpe til den unge poden? Her kommer 6 gavetips fra oss!

Noen av disse lekene vil nok også passe godt til begge kjønn og til eldre barn. 🙂

 

1. Verktøysbenk i tre

Snekre, hamre, male – ja små gutter liker å herme etter alle de tingene mamma gjør! 😉

Denne flotte verktøysbenken i tre inneholder blant annet hammer, målestokk, skrutrekker, hammer, bolter og skiftenøkkel. Den har også innebygd klokke og mobiltelefon.

Les mer om benken hos vår annonsør Guttelus!

 

2. Brannstasjon fra Pintoy

Vi ser ofte jenterom hvor lekre dukkehus har en sentral plass på rommet, og denne flotte brannstasjonen er et alternativ for de som ikke liker riktig så sukkersøte leker! 😉

Brannstasjone er solid laget i heltre, og det samme er innredningen som følger med (parabol, kontrollpult, kontorstol, hylle, garderobeskap for 4, køyseng, bord og 2 stoler). Som seg hør og bør har stasjonen en brannmannstang mellom etasjene og dobbel garasjeport for brannbilen.

Les mer om produktet hos vår annonsør Tumleplassen!

 

3. Brannbil fra Pintoy

Man kan nesten ikke ha en brannstasjon uten brannbil, så vi vil også gjerne tipse om denne nydelige brannbilen fra samme merke! 🙂

Denne er også laget i heltre og er en solid leke som ungene kan ha i årevis. Bilen har vippeluker som kan åpnes, og det er mulig å ta av taket på førerhuset og toppen på planet. Stige i to seksjoner og brannslangen er selvsagt inkludert.

Se mer om produktet og annet brannmannutstyr hos vår annonsør Tumleplassen!

 

4. Ulloverall fra Cosilana

Klær i ull passer veldig fint som julegave, og denne dressen er en rimelig variant i god kvalitet.

Pysjamasen/overallen er laget i ullfrotte. Ullfrotte er deilig direkte mot huden, og brukes gjerne i pysjamaser, undertøy og innedrakter. Dette er en drakt som fint også kan brukes på litt mildere dager.

Finnes også i grønn og kan kjøpes hos vår annonsør Stilige Barn!

 

5. Bukkene Bruse på badeland

Det blir egentlig litt feil å sette denne boken inn i kategorien “Gutter i alderen 3-6 år”, fordi dette er en bok som fenger hele familien.

Med den moderne varianten av det kjente eventyret, har Bjørn Rørvik klart å gjøre det mesterstykke å lage en bok som også er morsom for oss voksne. De rike illustrasjonene av Gry Moursund gjør boken til en fryd for øyet!

“Bukkene Bruse på badeland” kom ut for et par år siden, men ikke vær redd for å kjøpe den til noen som allerede eier boken. Mest sannsynlig har de et fullstendig utslitt eksemplar, slik at de blir kjempeglade for å få et nytt! 😉

 

6. Piratskip med mye utstyr

Dette fine sjørøverskipet i tre er veldig forseggjort. Det har seil, master, sjørøverflagg, anker og klatretau. I tillegg har det masse morsomt tilbehør som robåt med årer, sjørøverflagg, skattekiskte (et must!), tønner, sjørøvermenn og papegøye.

En leke som innbyr til fantasifull rollelek for de minste! Les mer om skipet og andre fine treleker hos vår annonsør Guttelus!

 Klikk her og se alle våre tips i årets Julegaveguide!

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Lurer du veldig på hva du skal kjøpe i gave til smårollingen? Her kommer 6 gavetips fra oss!

1. Solid dukkevogn!

Når man kjøper leker til smårollingen er det en fordel å kjøpe kvalitetsprodukter som tåler en støyt.

Dette er en kjempefin og solid dukkevogn i mdf, som er designet av det svenske firmaet Jabadabado. Den er også genial å bruke som gåvogn til ettåringen! Sørg bare for å legge noe tungt oppi vognen.

Finnes i flere farge og mønstre, og kan kjøpes hos vår annonsør Tumleplassen.

 

2. Søt Brio-ugle!

Brio har mange klassiske leker – som gjerne har gått i arv i familien. Denne søte ugle-stableleken i tre er gøy å leke med, og kjempefin som dekor på barnerommet.

 

3. Puslespill i tre med lyd!

 

Puslespill er som regel alltid populært hos barn i denne alderen! Ekstra artig er det med de som avgir lyd når man setter brikkene riktig – og dette fine puslespillet har forskjellige kjøretøylyder.

Puslespillet kommer fra franske Vilac, som har produsert treleker i 100 år og er kjent for sin tidløse og klassiske stil.

Dette og andre kvalitetspuslespill kan kjøpes hos vår annonsør Guttelus.

 

4. Hoppeku fra Kidzzfarm!

Du er sikkert kjent med hoppeballer og hoppestokker, men hoppekuer har du kanskje ikke prøvd? 🙂

Hoppedyrene fra Kidzzfarm er laget av tykk gummi som gir god motstand og som tåler lek. Dette er et leketøy som utfordrer balansen og som er helt ypperlig for barn i denne aldersgruppen.

Flere forskjellige typer hoppedyr kan kjøpes hos vår annonsør Minimikki.

 

5. Tøfler med lammeullsfor

Disse skinntøflene skulle jeg gjerne hatt i voksenversjon – bare tenk så delig det må være å bruke tøfler foret med ekte lammeull! 😀

Tøflene holder garantert små føtter varme gjennom vinteren, enten de blir brukt i vogn, bilstol, bæresjal eller på kalde gulv. De har borrelås og er sklisikre.

Finnes i foreskjellige farger og størrelser, og kan kjøpes hos vår annonsør Tøflus!

 

6. Se og si ordboka mi

Dette er en pekebok som både foreldre og barn kan ha glede av lenge!

Boken “Se og Si ordboka mi” tar for seg mange kjente hverdagssituasjoner som en familie opplever, og er veldig detaljert tegnet. Man kan lete etter gjenstandene som er uthevet i margen rundt bildene, eller man kan lage sine egne små letekonkurranser med barnet.

Klarer du for eksempel finne OL-maskotene fra Lillehammer? 😉

 

Klikk her for å se alle tips i årets Julegaveguide!

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til familiens aller minste? Her kommer 6 gavetips fra oss!

1. Skwish molekylrangle

Denne leke-klassikeren har nå kommet i herlige pastellfarger!

Pinnene og kulene er i malt tre, og disse er satt sammen med strikker som formes når babyen presser på den. Dette er en flott babyrangle som stimulerer sansene!

2. Bukse i myk og deilig cordfløyel!

Når man kjøper klær til de minste bør man legge vekt på å finne noe som er behagelig og tøyelig.

Denne lekre selebuksen fra det svenske merket Snoozy oppfyller begge disse kravene, samtidig som den er svært slitesterk. Buksen finnes både i lilla, grønt og brunt, og passer like godt til begge kjønn.

Buksen kan kjøpes hos vår annonsør Stiligebarn!

3. Fleecedress med alvehette!

En god fleecedress er et must i babygarderoben nå på vinterstid. Denne kjempefine fleecdressen har alvehette og en krone på magen. Finnes også i brun.

4. Stjernetøffen tøfler i lammeskinn!

Tøfler er en veldig fin gave. Disse er laget i mykt lammeskinn og foret med 100 % bomull. Dette gir en deilig tøffel som lar føttene puste.

Denne modellen har en isolerende innersåle i skumgummi, noe som gjør tøflene veldig gode å gå på. Perfekte for små krabater på farten!

Finnes i tre forskjellige størrelser. Les mer om denne og andre modeller hos vår annonsør Tøflus.

5. Bitering fra Philips Avent!

Biteringen fra Philips Avent er helt BPA og ftalat fri og hjelper til med å lindre tannverk. Den kan settes i kjøleskap for å bli kjølig og har et design som gjør den lett for babyen å gripe.

6. Nydelig pysjamas fra Lilleba!

 

Nattdrakter er alltid et sikkert kort når det gjelder julegaver. Denne nydelige pysjamasen med reinsdyrprint er laget i 60% bambus og 40% bomull.

Klær i bambus er spesielt godt for barn med atopisk eksem, da den suger fukt fire ganger bedre enn bomull og holder derfor huden tørr og god.

Lilleba er et norsk klesmerke som fokuserer på funksjonelle klær med minst mulig sømmer og stikkende etiketter. Klærne er silkemyke og er stort sett laget av økovennlige fibre som er naturlig fornybare.

Les mer om Lillebas produkter hos vår annonsør Minimikki!

Klikk her for å se alle tips i årets Julegaveguide!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted