Julegavetips: En malebok utenom det vanlige!

Det nærmer seg julaften med stormskritt. Gaver har jeg såvidt begynt å tenke på. Derfor surfer jeg nettet for tiden etter ideer. Jeg har funnet frem til et julegavetips som jeg synes er skikkelig fint og som jeg har lyst til å dele med deg.

Malebok av skandinaviske kunstnere

Kunstnere som har deltatt i boken er blant annet Lars Elling, Kjell Nupen, Olafur Eliasson, Jeppe Hein, Magnus Wallin, Camilla Løw, Fredrik Raddum og Michael Kvium. Kunstnerne fra Norge, Danmark og Sverige har tegnet hvert sitt personlige bidrag, som barn og barnslige sjeler i alle aldre kan tegne videre på.

Camilla Løw

Fredrik Raddum

Michael Kvium

Verkene i maleboken er som kunstnerne, vidt forskjellige. Morsomme, merkelige, tankevekkende og inspirerende. De bare venter på å by opp til lek og fri fantasi.

Vil man holde seg innenfor strekene passer det kanskje best for unger over 3 år, men litt sjarmerende kroting er jo fint det å da. Her er det tanken og midlene som teller.

Har du noen julegavetips å dele? Enten det dreier seg om kjøpt eller hjemmelaget, så vil vi veldig gjerne vite om det. Desto flere desto bedre 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • Greta Eriksen
  8. desember, 2011, 15:58

  Jeg har vært i kontakt med Røde Kors for jeg fant ikke boken nå i nettbutikken deres.

  De sier at maleboken er ikke å få tak i der lenger, men du får tak i den hos vanlige bokhandlere.

  My recent post FUSENTAsT RE:KREASJoN

  Svar


  • Karimette
   8. desember, 2011, 16:12

   Så synd det var da! Har oppdatert innlegget med link til Bokkilden i steden. 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge