Julegavetips: Søte sengesett designet av Fam Irvoll!

Ingen tvil om at den norske klesdesigneren Fam Irvoll alltid har hatt en herlig leken stil, men etter at hun selv fikk barn har hun stadig mer fokusert kreativiteten sin mot våre minste.

Først kom hun med sin egen barnekolleksjon Little Cupcakes, og nå har hun i samarbeid med Princesbutikkene og Redd Barna designet to flotte sengesett for barn.

 

Det ene er blått med roboter og stripemønster, mens det andre er i rosa med prinsesser og ballonger. Sengesettetet koster kr 299.- og overskuddet går i sin helhet til Redd Barnas arbeid for barns helse!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge