Julegavetips til barn: 6-10 år!

Lyst til å kjøpe en fin gave til skolebarnet, men sliter å finne på noe? Her kommer 7 gavetips fra oss!

1. Cocoon sittesekk!

Alle barn elsker sittesekker, og det skader vel ikke å kjøpe en som mor i huset også synes er lekker å se på? 😉

Sekkene fra Cocoon er laget i myk kordfløyel og har fine retro/nostalgiske applikasjoner. Et stort pluss at man enkelt kan ta av trekket og vaske det i maskinen!

I tillegg har sittesekken et håndtak på toppen, som gjør det lett for barna å ta den med seg hvor de vil. Passer best for de minste opp til 8 år.

 

2. Tøff strikkegenser med albuelapper!

Benytt julen til å kjøpe et varmt plagg til barnet! Denne kjempestilige strikkegenseren til gutter, kommer fra spanske Mayoral. Genseren har hette, skinnlapper på albuene og duffelcoat-knapp i halsen.

Den er laget i deilig bomullsmiks og har teddyfleece i hetten. Dette er en ordentlig god og varm genser! Kjøp den hos vår annonsør Kidstyle!

 

3. K’nex berg og dalbane!

 

Dette er råkult!

K’nex er et byggesett som utfordrer ungenes tekniske ferdigheter. Dette settet inneholder to biler og heis, og alt du trenger for å lage looper og spiraler.

Man kan etterhvert kjøpe flere sett og bygge de sammen. På nettet kan man finne mye inspirasjon fra andre K’nex-frelste, som har lagt ut foto av sine imponerende konstruksjoner. Ta bare en titt på denne:

Foto: Brickfish

 

4. Alien-pysjamas!

 

Pysjamas er en veldig fin julegave, og særlig hvis det har et tøft trykk! 😉

Denne deilige pysjamasen med romvesen-trykk er av merket Sanetta og er laget i 100% økologisk bomull.

Sanetta er en Tysk produsent som lager klær i veldig god kvalitet til rimelige priser. Mange av plaggene er laget i økologisk bomull. Ta en titt på utvalget hos vår annonsør Stiligebarn.

 

5. Alfabet og tall poster!

Alle pedagogisk riktige barnerom bør ha en fin alfabet- eller tall-plakat!   😉

Disse fine plakatene er laget av Alfabetika og finnes i flere forskjellige farger. Alfabetika donerer 5% av salgssummen fra alle salg til UNICEF. Gaven blir dermed til en glede både til et barn du er glad i, og til et barn du ikke kjenner.

 

6. Storebror-genser!

Kjenner du en som ble storebror i år, eller en som bare er helt sjef? 😉

Disse fine genserene med forskjellige trykk (finnes også med teksten “Lillebror”) kommer fra det norske merket Memini. Genserene er i 100 % bomull, de har synlige sømmer og knepping på skulderen.

Dette er en myk pakke som storebror vil elske!

 

7. Lag det selv sett!

Playbox har mange fine og rimelige gjør-det-selv-sett som passer for barn fra tre år og opp. Ungene kan for eksempel lage sine egne gaveposer eller designe klær til papirdukkene.

 

Klikk her og se alle våre tips i årets Julegaveguide!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge