Julegavetips til barn: Babyen!

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til familiens aller minste? Her kommer 6 gavetips fra oss!

1. Skwish molekylrangle

Denne leke-klassikeren har nå kommet i herlige pastellfarger!

Pinnene og kulene er i malt tre, og disse er satt sammen med strikker som formes når babyen presser på den. Dette er en flott babyrangle som stimulerer sansene!

2. Bukse i myk og deilig cordfløyel!

Når man kjøper klær til de minste bør man legge vekt på å finne noe som er behagelig og tøyelig.

Denne lekre selebuksen fra det svenske merket Snoozy oppfyller begge disse kravene, samtidig som den er svært slitesterk. Buksen finnes både i lilla, grønt og brunt, og passer like godt til begge kjønn.

Buksen kan kjøpes hos vår annonsør Stiligebarn!

3. Fleecedress med alvehette!

En god fleecedress er et must i babygarderoben nå på vinterstid. Denne kjempefine fleecdressen har alvehette og en krone på magen. Finnes også i brun.

4. Stjernetøffen tøfler i lammeskinn!

Tøfler er en veldig fin gave. Disse er laget i mykt lammeskinn og foret med 100 % bomull. Dette gir en deilig tøffel som lar føttene puste.

Denne modellen har en isolerende innersåle i skumgummi, noe som gjør tøflene veldig gode å gå på. Perfekte for små krabater på farten!

Finnes i tre forskjellige størrelser. Les mer om denne og andre modeller hos vår annonsør Tøflus.

5. Bitering fra Philips Avent!

Biteringen fra Philips Avent er helt BPA og ftalat fri og hjelper til med å lindre tannverk. Den kan settes i kjøleskap for å bli kjølig og har et design som gjør den lett for babyen å gripe.

6. Nydelig pysjamas fra Lilleba!

 

Nattdrakter er alltid et sikkert kort når det gjelder julegaver. Denne nydelige pysjamasen med reinsdyrprint er laget i 60% bambus og 40% bomull.

Klær i bambus er spesielt godt for barn med atopisk eksem, da den suger fukt fire ganger bedre enn bomull og holder derfor huden tørr og god.

Lilleba er et norsk klesmerke som fokuserer på funksjonelle klær med minst mulig sømmer og stikkende etiketter. Klærne er silkemyke og er stort sett laget av økovennlige fibre som er naturlig fornybare.

Les mer om Lillebas produkter hos vår annonsør Minimikki!

Klikk her for å se alle tips i årets Julegaveguide!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge