Julegavetips til barn: Jenter 3-6 år!

Er du i beit for hva du skal kjøpe til en liten frøken? Her kommer 6 gavetips fra oss!

Noen av disse gavene vil nok også passe godt til begge kjønn – og til eldre barn. 🙂

 

1. Rubens barn dukke

Rubens Barn dukkene finnes i flere forskjellige størrelser og mange forskjellige utgaver. De største dukkene (Rubens Barn Original) er hele 50 cm lange og veier 1000 gram.

Dukkene har store glade ansikter, de er bløte og gode og er unike med håndsydde detaljer. Klærne som følger med er av polyester, og kan tas av og på ved hjelp av enkel borrelåslukking. Veldig gøy at man også kan få kjøpt ekstra klessett med etniske klær fra fremmede land!

Dette er en fin gave som nok helt sikkert vil bli satt stor pris på, les mer om Rubens Barn dukkene hos vår annonsør Vidunderbarn!

 

2. Nydelig Tunika fra Sanetta

Små jenter er ofte opptatt av å pynte seg, men samtidig er det viktig at plaggene er løse og ledige. Derfor er en fin tunika en ypperlig gave!

Sanetta er en Tysk produsent som lager klær i veldig god kvalitet til rimelige priser. Mange av plaggene er laget i økologisk bomull. Ta en titt på utvalget hos vår annonsør Stiligebarn.

 

3. Varmepose!

Dette er en gave som passer like godt til voksne! Varmeposen er perfekt til å varme opp en kald seng, varme små og store kalde fingre og tær, eller som lindring av voksesmerter.

Posen er sydd av det sjeldne tekstilet  “free spirit fleemarket fancy posies” av Denyse Schmidt, og finnes i tre forskjellige farger. Innerposen kommer i grå 100 % lin og den er fylt med deilig økologisk hvete. Posen er kanalsydd slik at hveten skal fordele seg over hele flaten.

Posen fungerer på det viset at man tar av trekket, og varmer posen 2-4 minutter i mikrobølgeovn.  Ta på trekket igjen og nyt varmen !

Kan kjøpes hos Steffensens design (NB – begrenset antall!)

 

4. Norgeskart nattøy!

Dette nattøyet i bambus fra Lilleba er så utrolig kult!

Mønsteret er rett og slett gamle Norgeskart fra kysten. Settet er like fint til jente og gutt, og kan brukes på dagtid som stillongs og undertrøye.

Et must til familiens lille globetrotter! 😉

5. Nydelige fleecejakker

Fleeceplagg er en smart og populær julegave! Vi foreslår disse varme og praktiske hettejakkene fra det 100% økologiske merket Pili Pala. Jakkene har collegestoff utenpå og fleecefor inni.

Dette er gode kvalitetsklær og mange av de har farger som typisk kan brukes av begge kjønn. Veldig praktisk når man vil at barna skal arve klær av hverandre – gjenbruk liker vi! 🙂

Les mer om disse og andre fine klær fra Pili Pala hos vår annonsør Kidstyle!

 

6. Cupcakesett

Melissa & Doug har mye artig til ungene, dette cupcakesettet er bare ett eksempel!

Settet inneholder fire muffins plassert på en liten muffinsplate, samt papirformer, lys, grytehanske m. m. Ved hjelp av tusjene kan man selv dekorere muffinsene, og så er det bare å tørke det bort når man er ferdig.

En flott gave til familiens fremtidige husmorbloggere! (he he, kunne bare ikke dy meg..  😉  )

 

 

Klikk her og se alle våre tips i årets Julegaveguide!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • Stephan Hilson
  1. desember, 2011, 01:03

  These are fabulous gift ideas. The Reuben dolls and cupcake set seem to be girly stuff. But the tunic, fleece jacket, sleeping bag and nightwear appeared to be great gifts for the boys too. Thanks for the fantastic ideas, the fleece jacket looked comfortable too.

  My recent post Forfait mobile le moins cher

  Svar


 • Wendy Kathinka Evans Sandbæk
  1. desember, 2011, 13:04

  Så flotte ting, liker de dukkene sååå masse men har aldri kommet til å få tak i en.. vidunderbarn er jo rett nedi her og eierene er jo bare helt toppers på service og mennesklihet.. ja så fikk jeg inn litt skryt også..

  Den pysjen men kartet er jo bare helt topp og ja de fremtidige husmorbloggerene kan kose seg med mye fra Melissa & Doug

  My recent post Kalender og adventsstake endelig på plass !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge