Julekalender for hobbyforskeren

Forskerfabrikken er en forening med et ideelt formål; å tilby barn og unge fritidskurs om forskning.

Forskerfabrikken har laget en spennende julekalender for nysgjerrigperer og lærevillige barn og unge. Kalenderen finnes i to varianter, 24 eller 12 luker. Forskerfabrikken sier dette om kalenderen:

Årets julekalender inneholder spennende gaver og ekte laboratorieutstyr for nysgjerrigperer i alle aldre! Alle pakkene er nøye utvalgt og ferdig innpakket på vår lille “fabrikk”. Alt du trenger til en morsom og lærerik førjulstid. Produktene er nye fra i fjor.

Dette er en kalender av høy kvalitet som ikke ligner noe du har sett før!

Kalenderen inneholder blant annet petriskåler, pipetter, kunstig snø, smart slim, vernebriller for barn, reagensrørstativ m/rør, erlenmeyerkolbe, rakettballonger, voksende juleklut, krystallsnømann og oppskrift på 6 eksperimenter man kan gjøre hjemme med enkelt utstyr.

Alle pakkene er merket med dag, og inneholder en beskrivelse av produktet og hva det kan brukes til.

Kalenderene kan kjøpes i Forskerfabrikkens egen butikk . I butikken finnes det også mange gode julegavetips.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{}

er mamma til tre store og en liten, og bor med familien i et 50-tallshus i Haugesund. Vanligvis jobber hun som adjunkt i ungdomsskolen, men er for tiden i permisjon med minstemann. Hun er opptatt av interiør, mat – med og uten barn, fotografering og håndarbeid av ymse slag.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge