Kalendergavetips: festlige smekker!

Advent nærmer seg, og da er det veldig mange barn som får pakkekalendere. Men å finne en pakke til hver luke i advent er ikke alltid like enkelt. Mitt tips er å finne gaver som er morsomme for barna, samtidig som at de er praktiske i bruk.

Jeg har vært på en titterunde for dere, og kommet over noen utrolig søte og kreative smekker!

Annonsør hos oss  LittleDareDevil, er en nettbutikk for de tøffe barna, og de har smekkene jeg tror de minste hadde blitt glade for. Jeg har selv bestilt noen som jeg skal gi bort i julegave til tantebarna mine.Stilig og tøfft tiger smekke.Et nydelig smekke med apemotiv.Smekke formet som en cupcake, utrolig artig og kreativt.

De er så utrolig fine og søt at de pynter opp et babyoutfit til tøffe gutter eller prinsesse jenter.

 

Er dere ikke enig? Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rebekka

Rebekka er 24 år gammel sunnmøring bosatt i Bergen sammen med samboer, datteren Vilde og to små yorkie hunder. Rebekka er utdannet førskolelærer, og koser seg for tiden i mammapermisjon med Vilde. På bloggen sin deler hun tanker om mammalivet og gir gode tips om mote, shopping og interiør.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge