Kalendertips for store unger

Tone med bloggen DesignHund har julekalenderne til ungene klare. Tenk deg den deilige spenningen ved å vente og se på disse vakre kalenderne!

Jeg synes hun har gjenbrukt denne rammen på en utrolig flott måte. Hun har fjernet bilde og bakdel, malt rammen, hengt opp tråder til gavene og festet de med klyper.

Jeg liker også veldig godt måten hun har pakket inn gavene på. Hun varierer innpakningen på en kreativ måte  men alikevel henger det hele flott sammen.På disse pakkene har hun brukt gamle aviser og skrevet på tallene med bokstaver.

Veldig  smart å bruke en settekasse som adventskalender. En slik kan du helt sikkert finne på en bruktbutikk og male i den fargen du ønsker. Hvis du har små gaver som passer inn, vel og merke 😉

Fine detaljer som bånd, to forskjellige papir på samme gave og knapper – alt som skal til for å gi pakkene det lille ekstra!

Jeg spurte Tone om tips til hva man kan gi barna når de begynner å bli litt større.

Til datteren på 14 år har hun pakket inn hårstrikker, spenner, maskara, lipgloss, julesjokolade, pastiller, tyggis, viskelær, blyantspisser, forsjellige skolesaker, truser,  sokker og mykt penal.

Til sønnen på 11 har hun pakket inn x-boks kontroll, kuletyggis, sjokoladenisser, viskelær, penner, refleks med hodeskallemotiv, kjærlighet og sælbuvotter.

Tips oss gjerne om dine kalendergaver til litt eldre barn! 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • Randi
    21. november, 2011, 13:39

    To fine, gjennomførte kalendere dette. Nydelig innpakking. Takker for gode kalendergavetips 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge