Kates historie

I kveld kl 20:30 sender TLC Norge et eksklusivt intervju med Kate Gosselin, hvor hun svært åpenhjertig snakker ut om alt som har skjedd rundt og i etterkant av skilsmissen fra Jon.

Hun forteller blant annet at hun aldri hadde trodd at de kom til å bli gjengangere i tabloid pressen, den gangen hun takket ja til å gjøre reality showet.

Hun svarer også på spørsmålet fra kritiske røster, om hun virkelig gjør det som er barnas beste, ved å invitere kamerafolk hjem til seg.

Familien er både elsket og hatet blant amerikanere, og det er opprettet egne hat-sider på nettet mot de. Kate fikk spesielt mange negative tilbakemeldinger fordi mange mente hun oppførte seg dårlig mot Jon i de første sesongene av serien. Men det var før han ble tatt på fersken for å være utro…

Se et klipp fra programmet her.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

6 kommentarer. » Legg til din også. • Mamma Sol
  9. juni, 2010, 20:03

  Det virker veldig interessant, lurer på om det er andre ("vanligere") kanaler som kommer til å sende det samme programmet etterhvert. Jeg har i hvert fall ikke denne kanalen (enda) 🙂

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  9. juni, 2010, 20:17

  Det får vi håpe på!

  TLC Norge er en veldig fin "damekanal" by the way. Onsdager har de familiefokus med flere fine serier.

  Svar


 • Susanne
  10. juni, 2010, 08:28

  Det skulle jeg gjerne ha sett. Jeg er en stor fan av både Kate og Jon som foreldre. De (les: Jon) har kanskje ikke tatt det beste valget ift utroskapet, men som foreldre gjør de en fantastisk jobb. Jeg har bare fem små, og kan bare ikke forstå hvor mye jobb det er med åtte, og nå er det alene på hver sin kant.

  Svar


 • Anonymous
  10. juni, 2010, 13:06

  Synes ikke det er rart at han var utro jeg… Med den dama i hus.. Alt han gjorde var feil, han pusta for høyt og gjorde ikke alt på hennes måte.. Nei, hadde det vært han som oppførte seg som henne da hadde folk hatt en helt annen holdning, tror jeg 😉

  Svar


 • Stine
  10. juni, 2010, 16:29

  JA, si ifra om dette programmet sendes på andre kanaler eller på nett etterhvert da!!! For jeg har veldig lyst til å se det!

  Svar


 • Anonymous
  14. juni, 2010, 20:17

  Dette programmet har også gått på kanal 5, men jeg er usikker om det fortsatt går der.
  Jeg har fulgt med i flere sesonger, og kan forstå de som argumenterer for begge foreldrene. Kate er en kravstor kvinne, men dette er ikke noe nytt for Jon. Å få barn kan til tider være en belastning på et forhold, spesielt når det er snakk om 8 barn så har nok Jon og Kate blitt testet til de grader.
  Utroskap kan aldri unnskyldes, men både Jon og Kate var unge når de "plutselig" satt med 8 barn. Ofte har folk et behov for å "leve fra seg" en del før en er klar for å leve lykkelig alle sine dager til døden skiller en ad. Jeg tror her at dette ikke ble gjort. Jon hadde et behov for et friere liv, måten han gikk frem på for å få dette var feil, men når et forhold ikke holder lengre så er det til det beste.
  Jeg håper at Jon og Kate klarer å holde en grei nok tone mot hverandre og privat til å unngå alt for mye presseomtale, og i tillegg for å unngå at barna hører alt "skittkastingen" om foreldrene sine.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge