Kates historie

I kveld kl 20:30 sender TLC Norge et eksklusivt intervju med Kate Gosselin, hvor hun svært åpenhjertig snakker ut om alt som har skjedd rundt og i etterkant av skilsmissen fra Jon.

Hun forteller blant annet at hun aldri hadde trodd at de kom til å bli gjengangere i tabloid pressen, den gangen hun takket ja til å gjøre reality showet.

Hun svarer også på spørsmålet fra kritiske røster, om hun virkelig gjør det som er barnas beste, ved å invitere kamerafolk hjem til seg.

Familien er både elsket og hatet blant amerikanere, og det er opprettet egne hat-sider på nettet mot de. Kate fikk spesielt mange negative tilbakemeldinger fordi mange mente hun oppførte seg dårlig mot Jon i de første sesongene av serien. Men det var før han ble tatt på fersken for å være utro…

Se et klipp fra programmet her.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge