Kjøleelement til matboksen


|


13. februar 2016

Har ungene gått lei av at matpakkematen blir svett og vissen før de rekker å si storefri? 

Foreldremanualen har tidligere skrevet om matboksen Frozzypack som etterhvert finnes i mange forskjellige forretninger. De siste årene har det kommet flere andre produkter som også holder maten kald og god, selv på varme dager.

matboks med kjøleelement barn

Matboks med kjøleelement

Denne matboksen er etter sigende svært populær hos Hollywoods skuespillermødre. Matboksen har et spesialtilpasset kjøleelement som kan tas ut, i tillegg til små bokser slik at man kan holde maten adskilt. Matboksen tåler dessuten oppvaskmaskin og er fri for BPA og ftalater. Pris kr 299,- hos kids.no.

SE OGSÅ: 5 fine matbokser under hundrelappen

skip hop mattermos

Mattermos

Egne termoser for å holde maten kald eller varm har også blitt populært de siste årene. Disse søte mattermosene er av merket Skip Hop og kommer med en liten skje. Pris kr 229,- hos Lilleprinsen.no

SE OGSÅ: Goodbyn matbokser

kjøleelement til matboks små

Kjøleelement til matboks

Dersom du ikke ønsker å kjøpe en helt ny matboks, kan du i stedet kjøpe små kjøleelement som kan legge i den du allerede har. Disse kjøleelementene selges i sett med fem stykker og hvert element er 12 x 4 centimeter. Pris kr 69,- hos Going.no.

Et tips jeg fikk fra Nina som skriver Mat og snakk (sjekk ut bloggen hennes – hun har mange gode matpakketips!), er å putte frosne bær i yoghurten for å holde den kald. Et annet alternativ er rett og slett å fryse hele yoghurten, slik at den blir som en liten yoghurtis.

Drikkeflaske med kjøleelement

Det finnes også flere typer drikkeflasker med kjølelement. Denne fra Clas Ohlson har et rør som du kan ta ut og legge i fryseren. Pris kr 79,90 hos Clas Ohlson.

P.S. Om du har en vanlig termos, fungerer det også fint å putte et par isbiter i drikken for å holde den kald.

Smarte drikkeflasker som ikke lekker

Har du et tips til hvordan holde matpakkematen kald eller varm? Del den gjerne med oss! ?

Stikkord: , , , , , , , ,

Kategori: Utstyr

Kommentarer er stengt.