Arkiv for kategorien Barneklær

{sponset innlegg}

Hurlumhei er en butikk i Volda med godt utvalg av alt du trenger til barna i deres første leveår. Som seg hør og bør har de også en nettbutikk 🙂

De har klær fra kjente merker som Katvig, Ida T og Ej Sikke Lej

Lekker stelleveske, som fint kan brukes som vanlig veske også. Hurlumhei har praktisk utstyr til reisen, f.eks sammenleggbar trappegrind og senghest i tillegg til bilstoler.

 

Leker og spill har de også mye av, som dette koselige tre på rad spillet med brikker formet som sauer.

 

bloggen deres kan du følge med på nyheter, tilbud, konkurranser etc.

{sponset innlegg}

Babyalpakka spesialiserer seg, som navnet sier, på produkter av ull fra alpakkaer, “Andesfjellenes gull”.

Nydelig cardigan som kan brukes både til hverdags og fest.

Deilig sett som er god å ha under vinterdressen (eller regndressen). Alpakkafiber skal være varmere enn gåsedun, og syv ganger varmere enn saueull!

Gode sokker som holder barna varme på bena! Alpakka fiber gjør plagget ekstra varmende samtidig som det puster godt, transporterer fuktighet og holder barna varme selv når de blir våte. Dessuten skal det også være mer slitesterkt  enn saueull. Alpakkasokker fåes også i voksen størrelse.

Den nye vårkolleksjonen til Stella McCartney Kids kommer i morgen 2. mars, og allerede nå kan man se godbiter på den morsomme nettsiden.

Masse fint til ønskelisten vår her! 😉

Har du en liten rocker i familien? Denne t-skjorta har innebygd gitar! Den skal visst være enkel å spille på ettersom hver knapp på gitarhalsen spiller en korde, så man kan spille sanger uten de helt store ferdighetene for gitarspill (noe for meg med andre ord..)

Det følger med mini-amp og t-skjorta kan vaskes i maskin 🙂

Fantasifulle barneskjerf!

Engelske Sara Carr lager disse morsomme skjerfene både til barn og voksne. Skjerfene er strikket i deilig lammeull, og finnes i flere forskjellige farger.

Tulipanskjerf

Jeg liker spesielt denne søte larven!

Ta en titt i Saras Etsybutikk for flere fine strikkede gaveideer! Hun sender varer til Norge dersom noen skulle være interessert. 🙂

Blyantskjerf!

Har du laget noe fint til barn? Ta kontakt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...