Arkiv for kategorien Voksentid

Dette ser kanskje ut som fancy Halloween kostymer, men det er faktisk superhelt-forklær!

Dette er noe alle supermødre (og fedre?!) burde ha synes vi!

Forklærne lages av Bethany som selger sine kreasjoner via Etsy butikken sin.

Hun er i disse dager meget høygravid og syr derfor ikke nye klær for øyeblikket. Men så snart hun er back in business, tar hun i mot ordrer og sender også til Norge om noen skulle være interessert. 🙂

I går kveld var vi på blogg-workshop arrangert av de trivelige damene Lene og Berit som skriver en helseblogg for Midelfart Sonnesons.

De hadde samlet et par andre mammabloggere (Miriel og Thessa), samt noen jenter som blogger en del om trening og helse. Tanken bak møtet var å informere oss om Midelfarts helsekostprodukter, samt å utveksle erfaringer og tips rundt blogging.

Foto: Thessa

Kveldens tema var “vårrengjøring” for kroppen, en kur som ikke går ut på å sulte seg ihjel i 14 dager, men heller å ta kosttilskudd for å rense og øke energien i kroppen.

Vi fikk en smaksprøve på dette, og helte i oss flytende klorofyll, drikke aloe vera, en tablett sink og en tablett kelp (kelpen kunne ikke jeg ta ettersom jeg ammer) og til slutt Zambrosa (masse antioksidanter).

Vi fikk også servert deilig smoothies, en god (og veldig sunn) salat og grønnsaker med dipp.

Vi fikk dessuten en skikkelig “goodiebag” fylt med flotte produkter så vi kan fortsette den indre vårrengjøringen hjemme.

Alt i alt hadde vi en hyggelig kveld med hyggelige bloggere. Så får vi se da om vi ikke strutter av energi om et par uker – kan komme godt med for to slitne småbarnsmødre…

Er det flere av dere bloggedamer som har fått innbydelse til Bloggworkshop rundt helsekost fra Midelfart Sonesson?

I såfall treffes vi der! 🙂


Foto: funadium

Et av punktene på programmet er ”Vårrengjøring for kroppen”, noe jeg så absolutt trenger nå! 🙂

Bak arrangementet står Lene og Berit, som har egen Helseblogg for Midelfart Sonessons helseavdeling. Her kommer de blant annet med tips og råd om helsekost, og svarer på spørsmål fra leserne.

I april skrev vi om det nye damebladet “Kamille Mor og Barn”. Selv om jeg kanskje var litt lunken i min anmeldelse av første utgave, var jeg allikevel spent på å lese andre nummer. Det har latt vente på seg – og siden de tydeligvis har en “relansering”, anmelder jeg det på nytt!

Først må jeg si at forsiden var utrolig lik første nummer, slik at jeg faktisk måtte kikke et par ganger før jeg klarte å se at dette var et nytt blad… Men den virket absolutt tiltalende og lovende!

Hovedartikkelen om Gunilla Holm Platou var god, og jeg synes det er veldig forfriskende å lese om noen andre enn de typiske gjengangerne i media.

Det eneste jeg savner er kanskje noen flere bilder av hverdagslivet til Gunilla, feks fra studioet hennes? Synes det blir for mange store “close up” bilder, som er noe kjedelige å se på.

Når det står “Fra TV-babe til lykkelig på landet” på forsiden, forventer man kanskje å se og lese litt om dette landlivet hennes. Men norske kjendiser er jo ganske redde for “hjemme hos reportasjer”, så det er kanskje for mye forlangt fra min side…. 😉

Interiørartiklene likte jeg godt, og layouten er noe bedre enn sist. Et av barnerommene tilhører datteren til My Wonderworld.

Jeg får inntrykk av at profilen deres er barneklær, for jeg synes at det ble i overkant mye. Flere gode artikler og mindre kles-collager er min oppfordring til neste nummer! Og ja Kamille, hvis dere kommer med mer kan det godt hende jeg kjøper! 😉

Hva synes dere – er det noen av dere som har lest bladet?

Sist fikk vi en del kommentarer på at folk nesten ikke kjøper slike blader lengre, fordi internett (spesielt blogger) dekker alle behov. Hva mener dere om det?

Foto: back_lit

Det er mange av dagens mødre som har en tatovering eller to. Spesielt vi som hadde vår glansperiode på nittitallet – den gangen var det nærmest påbudt å ha en firfisle på leggen! 😉

Man skulle kanskje tro at vi har lært oss en lekse om at det er veldig mye vondere å fjerne en tatovering enn å lage den? Neida, den nye trenden er nemlig å tatovere inn navn, fødselsdato og portretter av barna våre. Ja vi mødre er rett og slett badass’er når det gjelder tatoveringer! 😉

Interessen for denne type tatoveringer er selsagt godt hjulpet av tvshow som Miami og La Ink, og diverse kjendiser. En litt søt variant er Pamela Anderson som hadde tatovert “Tommy” rundt ringefingeren (etter eks’en Tommy Lee), men fikk endret det til “Mommy”.

Victoria Beckham har fem stjerner på ryggen som skal symbolisere henne og David, og de tre barna deres. Mr David Beckham himself har etterhvert utrolig mange tatoveringer, og har blant annet navnet på sønnene skrevet med store bokstaver på ryggen. Angelina Jolie har tatovert inn kordinatene for hvor barna hennes ble født (da passer det jo bra at hun har barn fra alle verdens hjørner!).

Er denne trenden på vei til Norge? Den er iallefall på full fart inn i Sverige, se bare hva svenske foreldre har tatovert på kroppen sin. Kanskje dette er en type tatovering man ikke angrer på, da de har en såpass dyp betydning for oss.

Hvilke tatoveringer har dere?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg