Å holde den lille i sine armer er noe man har drømt om i lang tid. En fødsel er noe av det mest fantastiske som kan skje to mennesker som er glade i hverandre. Mange kaller det selve mirakelet. Graviditeten er en periode der man opplever veldig mange kroppslige endringer, hvor barnet «vokser i magen» og gjør seg klar for å se dagens lys.

Men som vordende mor kan denne tiden være tøff. Både fysisk og psykisk kan man oppleve endringer som er overveldende. Man får behov for et mye større næringsinntak, noe som er vanskelig for mange. Så begynner problemene virkelig å vise seg. Man kan få morgenkvalme, sure oppstøt, oppkast og bekkenløsning. Man kan oppleve å få helseplager som minner om diabetes og oppleve svangerskapsforgiftning. Mye kan forbygges, mens andre ting må man leve med.

Hvorfor er kosttilskudd en god løsning

Problemene kan også vedvare, selv etter fødselen. Det kan gi barnet mangler av næringsstoffer de trenger for å vokse normalt. Enkelte ser til fagpersoner, og ifølge kosttilskuddekspertene på Kosttilskudd og trening, så får vordende og nye mødre mangler av folsyre, jern og forskjellige vitaminer. Blant annet B12-vitaminer. Samtidig er det en del skumle sykdommer som kan ramme nyfødte barn dersom de mangler D-vitamin. Rakitt er ikke så vanlig i Norge i dag, men for lite D-vitamin i morsmelken kan føre til at man får forsinket vekst, muskelsvinn og oftere oppleve beinbrudd.

Tungt å være nybakt mor

Det er tungt å være nybakt mor. Kreftene strekker ikke til med de dagligdagse oppgavene, når energinivået er lavere enn normalt. Du trenger tid for å komme deg etter fødselen. Opplevelsen med barnet kan bli mye bedre om du får i deg riktig mengde av næringsstoffene du er helt avhengig av.

Uten disse kan både du og barn miste dyrebar tid sammen. Du vil nødig gå glipp av barnets første ord, når de reiser seg for første gang eller ler. Tiden sammen blir mye bedre når du har det godt. Samtidig så vil barnet alltid få i seg nok næringsmidler til å vokse normalt.

Gjør de første barneåra til en god opplevelse for deg og barnet

Vi ser at sykdommer og gamle virus kommer tilbake. Vi har ikke engang kontroll på bakteriene. Det er viktig at man gjør alt for å holde seg frisk og rask. Det er stort sett ingen farer med å bli mor, men hverdagen kan bli en helt annen med kosttilskudd.

Tenk deg å bli mor og oppleve det mest fantastiske et menneske kan oppleve. Men tiden blir ikke som du hadde tenkt. Formen er elendig, og det går ikke bare ut over deg. Barnet kan også få problemet når du ammer. Med økte mengder D-vitamin vil barnet vokse normalt og få et sterkt skjelett. Selve grunnlaget for en god barndom.

I stedet for å bli inne i strålende vær, føl deg sterk og energifull og ta med barna ut. Vær med dem å leke, oppleve og le. Barn vokser på gode minner, som de kan ta med seg videre i livet.

Gi kosttilskudd en sjanse – det skader ikke å prøve

Mange er redde for at det er farlig å ta kosttilskudd. Men selv om det kommer i pulverform, så er det bare næringsstoff som man trenger. Kosttilskudd kan være tilsatt smak og konserveringsmidler, men er først og fremst et tilskudd til normal kost. Skal man kun bruke næringsstoffer fra mat, må man bruke mye tid og penger for å få det til. Gjør deg selv en tjeneste og skaff deg kosttilskudd nå, både for deg selv og ditt nyfødte barns skyld.