Kreative barn – tegneinspirasjon!

I november var det “Kreative barn” som var temaet for månedens bloggkonkurranse, og i den forbindelse fikk vi inn et par gode innlegg som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Å tegne er noe av det enkleste man kan gjøre sammen med ungene, og det er et stort mangfold når det gjelder hva man kan skape ut av tegningene!

Sønnen til Eva-Linn som skriver bloggen Min Stil tegnet hele familien som herlige strekmann-mennesker. Synes det ble kjempefint med svarte rammer rundt – et familieportrett litt utenom det vanlige!

Den tre år gamle datteren til Lene fra Galleri Bo har laget dette herlige selvportrettet som nå pryder barnerommet hennes!

Det gøyale er at portrettet er i reell størrelse – hun la seg ned på en stor papirrull og fikk hjelp til å tegne rundt kroppen. Veldig artig å ha etterhvert som man blir større og kan se tilbake på hvor mye man har vokst!

 

 

Veronica fra bella-beline hadde sammen med barna sine det reneste “laminerings-texas”, da de ved hjelp av en lamineringsmaskin lagde mange fine magneter av tegningene sine.

Et knalltips fra Veronica er at man også kan bruke disse til å leke dukketeater! Les hva du trenger her.

 

Tusen takk for de gode tipsene dere bidro med i blogg-konkurransen vår! I februar sparker vi i gang et nytt tema, men vi ønsker gjerne å få innspill fra dere om hva dette temaet burde være. Dersom du har gode forslag, legg gjerne igjen en kommentar!

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge