Kreativ innpakning av pengegave


|


4. juli 2013


| 2 Kommentarer

Supert gavetips

Desto større ungene blir, desto større gaver ønsker de seg. Det er i alle fall den erfaringen jeg har. Da er det ofte at de ønsker seg penger i bursdagsgave, for å spare til den store gaven. Utfordring synes jeg kan være å “pakke” inn pengene. Selvfølgelig kan du gi de bort i en konvolutt og jeg er sikker på at mottakeren synes det er strålende, men jeg vil liksom gjøre litt mer ut av det.

Endelig, tenkte jeg da jeg så denne lekre innpakningen hos Husmor Dronninga. Nå har jeg en super ide til neste gang jeg eller ungene skal gi bort en pengegave. Husmor Dronninga gav denne i konfirmasjonsgave.

BLogg2 IMG_7112

Lett å lage

Kjersti har brukt metallboks, dekorasjonspapir, dymo og bånd. Skal du gi bort noe annet enn penger, kan du jo fint bruke denne innpakningen likevel. Her går det smykker, godteri og mye mer oppi. Alt hva som passer deg og boksen. Fikk du lyst til å prøve på noe sånt, eller?

.

Flere kreative pengegave-tips:

 

Stikkord: bursdag barn, , Dekorasjon, , Gave, , pakke inn penger, , ,

Kategori: Bursdagsmoro, Hobby / DIY

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nann Karin sier:

    flott ide… et annet tips, som vi har brukt noen ganger er å putte pengene inn i en ballong før du blådser den opp. Det har slått an de gangene vi har brukt denne form for innpakking ?

    Nann Karin sitt siste blogginnlegg..Idemyldring

  2. Cathrin sier:

    Et tips til boks som ikke koster noe, er å bruke feks en liten mais-boks og istedenfor å åpne lokket på toppen bruke boksåpner på undersiden. Når du pynter den lager du en ny bunn i papp, og vips har du en forseglet boks (som åpnes med å bruke “ringen” på toppen om dere forstår). Her i huset bruker vi mye slike mais på boks i salat, så da blir d fort noen stk til bruk. Bare husk å vaske den godt før bruk! :O)

    Cathrin sitt siste blogginnlegg..Kvalvika i Lofoten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge