Rimelige løsninger

Dette lekerommet har alt et barn måtte begjære! Ved første øyekast ser det ut som det består av mange dyre komponenter – men skinnet bedrar! Her er mange lure triks som får ting til å fremstå som noe annet enn det de er!

Det som imponerer meg ekstra er at byggmesterinnen ikke har barn selv (enda)! Kan godt forstå at Sofie må være favoritt-tanten i familien – å ha et slikt lekerom er enestående!

Egen Ica-butikk

En helt vanlig køyeseng har blitt et hus med Ica butikk i første etasje med vegger laget av sponplater. Den fine “kalesjen” over luken er laget av tekstil og hylleknekter fra Ikea.

Sofie har også vært flink til å gjenbruke ting, som feks listene rundt vinduene som opprinnelig er deler av en gammel trepersienne. Ica bokstavene er laget av isopor som er kledd med rød dekorplast.Det svarte treet ser ut som noe man kan få kjøpt i designbutikkene, men den har hun laget selv av mdf.

Kjøkken av Ikea-skap

Fra sengen har man også utgang til et koselig lite ballrom/kosehjørne. I bunnen ligger det en madrass, som er dekket med baller fra Toys R Us.Tapeten “Dyrerike” kommer fra Duro.

Kjøkkenet er snedig laget av skap fra Ikea. Luken til høyre har fått svart kontaktplast slik at den ligner en ovn. Komfyren er laget av svart kontaktplast med en plexiglass plate over.Vasken er en severingsbolle fra Ikea, og de sjakkrutete “flisene” over benken er laget av dekorplast.

Kjøkkenviften er – tro det eller ei – rett og slett pappesker som er spraymalet med sølvmaling for å gi en “rustfri” look! For en ekstra finishing touch, har de pyntet med belysning fra Ikea!

Bilbane på lekekommoden

En Trofast oppbevaringsmodul fra Ikea har blitt spicet opp med bilbane laget av dekorplast (vinyl). Den er ikke helt ferdig, da planen er å lage ytterlige veier/vegetasjon.

En ekte trestamme har det også blitt plass til! Den er pyntet med fugleknagger fra Designtorget.
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: Ballrom, , , , , , , , Sklie

Kategori: Hjemme hos barn

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1.  June sier:

   Den bjørka der med kroker på tror jeg at jeg må adoptere 😉

   Knallkult rom 🙂

   June sitt siste blogginnlegg….: Planlegging :..

  1.  wendysinfamilie sier:

   Så kult lekerom, med mange gode ideer 🙂 takk for titten.

   wendysinfamilie sitt siste blogginnlegg..Helgen er over og ja helt greit.

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge