Kroppskunst mot barnekreft


Karimette {foreldremanualen} |


17. januar 2013


| 2 Kommentarer

Tatoveringers-veldedighet

I forbindelse med den internasjonale barnekreftdagen den 15. februar, skal Støtteforeningen for Kreftsyke Barn markere at de endrer navn til Barnekreftforeningen.

Med seg på laget har de fått en rekke tatoveringsstudioer over hele landet, som har sagt seg villige til å tatovere folk til støtte for saken. Om du kunne tenke deg en liten tatovering, får du den for kr 500,- og pengene går til Barnekreftforeningen. På nettsiden Kroppskunst mot barnekreft kan du lese mer om saken og se hvilke motiver du kan velge mellom. (se også Facebooksiden for arrangementet).

Kunne du tenke deg å bidra på denne måten, eller synes du dette blir en innsamlings-metode som er hakket for drastisk?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Barnekreft, Barnekreftforeningen, , Innsamling, Kreft, Tatoveringer,

Kategori: Veldedighet

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. wendysinfamilie sier:

  Skulle så gjerne men tørr ikke :) Håper mange mange vil være med :)

  My recent post HURRA jeg vant og alle leker. VIDEO

 2. Siri sier:

  Jeg har tenkt på en tatovering lenge, men ikke fått ut fingeren. Jeg kjenner en nydelig jente på syv år, som har hatt kreft i mange år. Dette skal jeg virkelig benytte meg av Så da sier det seg selv..

  Jeg skal lag et innlegg på bloggen min også.

  Takk for tips!

  My recent post Skigutt, altså! Og dugnad!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge