Kule t-skjorter fra Threadless!

Å handle fra utlandet kan jo være en risikosport. Du tror du kjøper noe veldig billig, men så kommer porto og moms og toll og tull, og vips var det svinbillige kuppet egentlig et rådyrt bomkjøp.

Threadless har mye kult. Mange artige t-skjorter. T-skjorter ikke alle andre har. Altså, selve t-skjortene er vel helt ordinære, men det er motivene som er morsomme.

Her har jeg handlet flere ganger til guttene mine. Og til mannen min.

Noen av t-skjortene koster kun fem dollar, så her kan du handle både tre og fire t-skjorter for under den magiske tohundrekronersgrensa.

Handler du noe fra det store utland?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pia {Pias verden}

Pia har fire barn på 11, 9, 7 og 1 år, og jobber som lærer. For øyeblikket har hun ett års ekstra permisjon for å være hjemme med det yngste barnet.En god latter forlenger livet, og vi i Foreldremanualen bidrar til forbedring av den allmenne folkehelse gjennom Pias gjesteinnlegg!

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • wendysinfamile
    3. juni, 2011, 22:52

    Så morsomt er veldig gøy å ha ting og klær ikke alle andre har..

    handler litt over nett fra andre steder i verden men er veldig forsiktig for har gått på tollsmellen en gang eller to ja …

    Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.