Kult til barnerommet: Levende fliser

Bi-Color

Nyhet i Norge!

Design Floor er leverandør av dette spennende og nye produktet her til lands – gulv med interaktiv overflate. Gulvet består av fliser som inneholder en farget væske som er forseglet inne i flisene. Flisene finnes i forskjellige friske farger, og er slitesterk og støtdempende.

De interaktive “levende” flisene endrer sitt mønster i takt med dine bevegelser og berøringer, og passer i mange forskjellige miljøer. Mattene er laget av materialet Makrolon som er lyd- og varmeisolerende, lett å rengjøre og sklisikker.

Design Floor har blant annet utviklet en egen lekematte for barnerom som heter “LIVE Puzzle”. Dette er en puslespillmatte bestående av 4 stk fliser, som man setter sammen.

En annen kul matte er “LIVE Earth” som forestiller en jordklode med et hvitt skylag. Når du tråkker på den kan du selv bestemme hvilken del av verden som skal få det beste været. ;-)

Disse mattene er kjempefine til barnerom, og ikke minst i barnehager, skoler og andre lekemiljøer. For mer info, ta en titt på Design Floor sine nettsider!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Design floor, , Fliser, Gulvmatte, Interaktiv matte, Lekematter,

Kategori: Interiør, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kristin sier:

    Utrolig tøft, men en pris som ikke passer helt!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge