La barna vise deg verden med sine øyne!


|


2. november 2011


| 2 Kommentarer

Fotografering er utrolig morro. Og i dag med digitale bilder, kan man ta så mange bilder man ønsker uten at det trenger å koste så mye som en krone. Ja sånn rent bortsett fra selve kameraet da. Men dette får du også til en meget rimelig penge.

Jeg er nok litt i overkant interessert i å ta bilder, og dette har tildels smittet over på minsten. Han vil også gjerne ta bilder og har nå fått arve ett av mine gamle digitale kamera.

Det geniale med dette kameraet er at det kan benyttes under vann og ikke minst, det tåler å ramle i bakken. Det kan falle ca 1,5 meter ned i bakken uten at det knuser. Noe som har skjedd ved flere anledninger. Uhell er jo ikke til å unngå, til tross for at vi har festet stroppen rundt hånda.

Her er bilder snuttegutten vår tok i ferien sin i sommer, og er du i tvil om hva han er mest interessert i så sjekk neste bilde….

Båter er hans store lidenskap, så kameraet er fyllt opp av de, men bildene er jo faktisk bra, til å være tatt av en på 6 år. Men han har øvd en stund, og ikke alle er like bra. Men resten kan man jo bare slette.

 Her var det nok Cola flasken som fanget interessen, fra et vindu i Henningsvær. Men morsomt å komme hjem for å bla i bildene hans og se hva han likte på turen. Tidlig krøkes og en fin hobby for de små!

Har dine barn eget kamera?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elin {lillePilt}

Elin kommer fra Skedsmo, hvor hun bor sammen med mann og barn. Hun er glad i å ta bilder, elsker livet på og ved sjøen, scrapper og liker å finne på morsomme ting med familien.
Elin skriver om livets små og store realiteter, med et snev av selvironi og humor.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
TwitterFacebook

Stikkord: , , , ,

Kategori: Foto

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. tjukkebollefeita sier:

    Gutta har ikke eget kamera, men de får låne mitt om de spør, og 5 åringen er svært glad i og ta bilder:D

  2. Lolla sier:

    For en fin ide:) Tror man kan lære mye om barnet sitt og hva det tenker med å gi dem et kamera:)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge