Lag bursdagskortene selv!

Når sønnen vår skal i barnebursdager så lager vi kortene selv. Det kan være så enkelt som en tegning, eller vi klipper og limer. Her er noen forslag som du kan la deg inspirere av:

Bokstavene har vi trykket ut ved hjelp av en kuttemaskin, men du kunne fint ha skrevet de ut på en skriver og klippet de ut. Du får også kjøpt bokstaver som klistermerker eller som kartong i både bokhandelen og på Nille.

Kortet består av kartong, som vi har limt på bokstavene og stemplet på en båt. Båten er embosset i sort. Alternativt kunne du limt på et bilde eller satt på et klistremerke.

Her har vi skåret ut ballonger i mønstret papir. Vi gjorde også en annen variant, der vi hadde ballonger i ulike farger. Som snor til ballongene brukte vi vanlig tråd i ulike farger.

Inni kortet skrev sønnen vår en liten hilsen, ja eller tegnet en tegning når han ikke kunne skrive selv… Vi klippet ut ballonger og bokstaver sammen, også limte han på, etter litt hjelp da. Jeg har ikke et vidunderbarn 🙂

Pleier du å lage eller kjøpe kort til barnebursdager?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elin {lillePilt}

Elin kommer fra Skedsmo, hvor hun bor sammen med mann og barn. Hun er glad i å ta bilder, elsker livet på og ved sjøen, scrapper og liker å finne på morsomme ting med familien.
Elin skriver om livets små og store realiteter, med et snev av selvironi og humor.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • wendysinfamile
    5. juni, 2011, 21:39

    Skal jammen bli flinkere til å lage selv her.. takk for ett lite spark bak..

    Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.