Innlegg tagget med Disney Junior

Jeg har den siste tiden blitt mer eller mindre tilhenger av programmet “art attack”Disney Junior. Er det noen av dere som har sett dette programmet? De lager så utrolig mye stilig og tipser om mange aktiviteter man kan gjøre sammen med barna.

Jeg har lyst å vise dere hvordan dere kan lage en stjerne av papir. Kanskje du trenger en julestjerne til toppen av juletreet, eller til å henge i vinduet? Visst ikke, så er jeg ganske sikker på at en bestemor ville satt pris på en fin stjerne i gave fra et barnebarn. 🙂

Du trenger: 2 A4 ark i valgfri varge – alt etter hvilken farge du ønsker på stjernen, trelim og tråd.1: Brett A4-arket to ganger og åpne det deretter en gang slik at det fremdeles er brettet en gang. Snu arket slik at folden er øverst. Brett de to øverste hjørnene slik at de er på linje med bretten i midten.

2: Brett den lille klaffen på bunnen opp og press den ned. Gjør det samme på den andre siden.

3: Brett hjørnene over kanten av trekanten og press dem ned på begge sidene.

4: Åpne den en gang for å lage en hatteform. Press den deretter ned den andre veien.

5: Brett bunnen opp på en side og press den ned. Gjør det samme på den andre siden.

6: Åpne denne formen også å presse den ned på den andre siden.

7: Dra de to spisse delene på toppen fra hverandre og press den ned og åpne den for å få en båtform.

8: Lag 6 båtdeler med de fargene man selv ønsker.

9: Påfør lim på den ene siden av båten – kun på en av de tre delene.

10: Fest den til den samme delen på en annen båt.

11: Gjenta med den neste delen til du har festet alle de 6 formene sammen til en vakker stjerne. Heng den opp til pynt 🙂

Kos dere sammen å lag en koselig stjerne til stuevinduet, til bestemor eller kanskje til deg selv ?

Jeg skal prøve meg selv sammen med mitt tantebarn. Om det er noe dere lurer på kan dere titte på “oppskriften” hos Disney junior sin hjemmeside.

Lykke til!

Rebekka

Rebekka er 24 år gammel sunnmøring bosatt i Bergen sammen med samboer, datteren Vilde og to små yorkie hunder. Rebekka er utdannet førskolelærer, og koser seg for tiden i mammapermisjon med Vilde. På bloggen sin deler hun tanker om mammalivet og gir gode tips om mote, shopping og interiør.

Mine innleggMitt nettsted

Denne måneden ønsker vi å fokusere på barnas kreativitet, dvs at vi vil se ting ungene har skapt. Det kan for eksempel være hjemmelagede julegaver, lekehus av tepper, tegninger, nabbiperlekunst, scrapbooking, selvskrevne eventyr, fantasifulle tegneserier osv.

For å delta i konkurransen må du linke til ditt innlegg her! (trykk på “click here to enter” med blå skrift nederst i innlegget).

 

Premier:

Månedens tema er inspirert av den utrolig flotte premien vi har fått fra tv-kanalen Disney Junior!

De 5 som får flest “likes” på sitt bidrag får hver sin flotte “hai-sekk” med “Art Attack” logoen på.

Disse sekkene er i følge min 8-åring  “sykt fete”! 😉

Sekkene inneholder en USB minnepinne med første episode av Art Attack, og alt man trenger av hobbysaker for å lage det samme som de gjør i programmet!

Har ikke ungene dine sett Art Attack før? Det er et herlig kreativt show, som jeg elsker å se sammen med barna mine. Anbefales!

 

OG IKKE NOK MED DET…

Den som får flest “likes” på sitt innlegg får også et gavekort på kr 300,- fra Pledd.net.

Pledd.net selger spesielle, unike og eksklusive babypledd. Pleddene blir produsert med navn på barnet, fødselsvekt, lengde, dato og hvis man ønsker kan man også legge til en personlig hilsen på pleddet.

 

Konkurransen er en samkjøring med Forældremanualen.dk og avsluttes 01.12.11.

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

I dag var det nok flere barn som oppdaget at det har kommet en ny barnekanal på tvskjermen.. Den nye kanalen heter Disney Junior og har tatt over sendeskjemaet for Playhouse Disney.

Vi var så heldige å bli invitert til lanseringen av den nye kanalen, og her var det mye moro for de små. Ungene fikk oppgaver som skulle løses og premien var selvsagt en velfylt goodiebag med Disney Junior effekter.

På den nye kanalen får vi stifte bekjentskap med flere nye figurer, blant andre Jake og sjørøverne i Drømmeland. Men heldigvis er flere av favorittprogrammene våre fra Playhouse også med, som feks Mikkes Klubbhus og Handy Manny.

Programmene er spesielt tilpasset barn fra 2-7 år, og er lagt opp med aktiverende programmer på dagtid og med mer fokus på lun fortelling for å roe ned på kveldstid.

“Move over Minni, her kommer vi!!”.

Mikke Mus var i ekstase over endelig å få møte noen av Foreldremanualen-damene! 😉

(Toril, Rebekka, Mikke, Karimette og Greta)

nettsidene til Disney Junior er det et vell av morsomme og lærerike spill, håndarbeid og aktiviteter som du kan gjøre sammen med barnet ditt. Under seksjonen ”video” kan dere dessuten titte på hele episoder fra Disney Juniors serier.

Takk til Disney for at vi fikk en morsom dag sammen med dere! 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted