Lag selv: Dekorative kubbelys!


Rebekka |


19. desember 2011


| 3 Kommentarer

Dekorerte kubbelys er en personlig  julegave til noen du er glad i , eller bare en fin gave til deg selv. :-)

Jeg vil gjerne tipse dere om hvordan dere enkelt kan lage superkoselige kubbelys hjemme. Jeg er veldig glad i den romantiske, hvite stilen når det nærmer seg jul. Kubbelysene med motiver som man får kjøpt i interiørforretninger koster fra 60 – 400 kr. Men du kan faktisk lage like fine lys selv til en billig penge!

Kanskje et tips til en aktivitet sammen med barna ?Dette er to av lysene jeg har laget til meg selv. Søte?Redskaper:1. Du trenger servietter med valgfritt mønster, alt etter hvordan du vil at lyset skal se ut. Jeg har valgt to romantiske varianter med en pike på den ene og roser på den andre 2. Så trenger du en føner, eller et varmeapparat 3. Bakepapir er også et viktig redskap 4. Og til slutt kubbelyset du vil dekorere. Her kan du velge bunnfargen selv, jeg har valgt en helt enkelt kreme hvit.

1. Du begynner med å rive av lagene på servietten, til du står igjen med det tynne laget med motivet på 2. Så river du av og former servietten slik du ønsker at motivet på lyset skal se ut. (kanskje et hjerte, en firekant, eller som jeg gjorde så rev jeg helt vilkårlig) 3. Legg servietten på kubbelyset etterfulgt av bakepapiret 4. Bruk en føner til å varme opp der servietten er lagt på lyset. Du kan se at mønsteret blir mørkere og mer markert når det er ferdig varmet og servietten har festet seg til lyset. 

VOILA. Så har du kjempesøte kubbelys til hverdags og fest. 

Enkelt, sant ?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rebekka

Rebekka er 24 år gammel sunnmøring bosatt i Bergen sammen med samboer, datteren Vilde og to små yorkie hunder. Rebekka er utdannet førskolelærer, og koser seg for tiden i mammapermisjon med Vilde. På bloggen sin deler hun tanker om mammalivet og gir gode tips om mote, shopping og interiør.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , , , Kubbelys, , , , Voksne

Kategori: Gavetips, Hobby / DIY, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ann helen sier:

  Stilig!! Takk for et supert tips!! :D Denne blir garantert utprøvd!

  My recent post [FOTO] HVEM ER LUREST?

 2. alfabetika sier:

  Lekkert!!

 3. Cathrine sier:

  Ah! Genialt!

  Dette må jo bare prøves, takk for tipset :-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge