Lag sitteunderlag av barnas favorittmotiv


|


29. august 2013


| 0 Kommentarer

Julegavetips?

Dette må jo være redningen for alle søte små frosne rumpestumper. Hvilke unger vil glemme å bruke sitteunderlag når de har med seg disse søte kreasjonene  ut på tur.

Randi fra Nord-Trøndelag er en kreativ dame. Hun skriver bloggen Randi`s lille hobbyverden. En av tingene hun har laget mye av er tovede sitteunderlag av ull spesialtilpasset barn. Dette Hello Kitty – sitteunderlaget er blitt spesielt populært.

Er du glad i å strikke selv eller kjenner noen som er, får du oppskrift av Randi så du kan strikke både sitteunderlaget og Hello Kitty – luen.

Dette flotte bilsitteunderlaget har Randi funnet i Sandnes garns hefte om toving nr 19. Bare et tips, hvis du vil prøve selv. Hun har strikket dette sitteunderlaget med fritidsgarn

Selv har jeg en liten forkjærlighet for marihøner,  så dette sitteunderlaget smeltet jeg for. Den er også strikket i Fritidsgarn og tovet, mens de svarte prikkene er filtet på med filtenål.

Dette må jo være den perfekte julegave til en liten venn. Hvis jeg starter i god tid, så kanskje jeg klarer å lage flere. Ja, jeg er en sakte strikker ;) Stikk innom Randi for mer inspirasjon og for å se flere sitteunderlag.

Lykke til da, hvis du går i gang med et strikke prosjekt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
Pinterest

Stikkord: Bil, , Hello Kitty, , kald barnerumpe, marihøne, sitteunderlag, strikke, tove, tovet

Kategori: Aktiv familie, Hobby / DIY, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge