Lego for folk i alderen 1-100


|


31. januar 2013


| 1 Kommentar

Lansering av nytt Duplo-produkt

I forrige uke var vi invitert til et event arrangert av Lego Norge i forbindelse med lansering av nye Duplo produkter. Marketing Manager i Lego Norge, Anders Aanestad, spurte de fremmøtte hvor mange det var av oss som hadde lekt med Legoklosser denne uken. Så godt som samtlige foreldre rakte opp hånden!

Det sier litt om hvor sterk posisjon Legoklosser har fått hos norske (og skandinaviske) barn. Ikke så rart, med tanke på at den familieeide bedriften LEGO ble etablert allerede i 1932, noe som vil tilsi at det i dag er minst tredje generasjon barn som leker med disse klossene… Mange av oss har nok ikke vokst av oss gleden ved å bygge med disse smarte plastklossene, og vi lar oss gladelig “bli overtalt” av barna når de spør om vi vil bygge Lego…

Duplo trekke-leker

Fokuset for arrangementet var lansering av det nye tilbudet til de yngste Lego-byggerne. Duplo har kommet med en ny serie klosser med hjul og drasnøre. Når barna begynner å bli rundt ett og et halvt år gamle, elsker de å dra på ting og typiske “dra-leker” er som regel en stor hit.

Dette har gitt Duplo idéen til denne dra- og bygg leken, med litt større klosser som passer for barn i alderen 1,5 til 3 år. Klossene kan selvsagt settes sammen med andre Legoklosser. Dette er så absolutt en flott gave til smårollingene!

.

Artig fakta: Visste du at navnet LEGO er satt sammen av de to danske ordene LEg GOdt?  🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette Halvorsen

Karimette er “primus motor” og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Karimette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

More PostsWebsite

Follow Me:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: Babyleker, , , , , Legoklosser

Kategori: Baby, Leker, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ida sier:

    Så fint! Lurer på når disse blir tilgjengelig i butikk!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge