Legoland får eget Ninjago-område


|


18. september 2015


| 0 Kommentarer

ninjago legoland

Planlegger du tur til Legoland? I mars 2016 får parken enda en ny attraksjon – nemlig et eget Ninjago-område.

Ninja treningsleir

Det nye området kommer til å bli på hele 5000 m2 og skal blant annet ha en egen «ninja treningsleir» for hele familien. Ninjaland har fokus på lek, teamwork og interaksjon. En av de tingene jeg synes høres gøyest ut, er en ny laserlabyrint hvor man må forsøke å komme seg forbi tretti laserstråler.

En annen ny og spennende attraksjon er “The Ride” et Ninjago 4D-univers hvor barna får møte sine helter og sammen lære å mestre elementene ild, jord, lyn og is for å bekjempe skurker.  Til denne er det skapt en helt ny tekonologi som gjør det mulig å lage gjestenes egne bevegelser om til ninjakrefter! (spent på hvordan dette egentlig fungerer!)

LES OGSÅ: Planlegg sommerferien i god tid

Gjør køen litt mer spennende

Attraksjonen “The ride” skal kunne ta opptil 1200 gjester i timen, men det gjør ingen ting om det allikevel blir kø. Dette fordi Legoland har fokusert på å gjøre ventetiden litt morsommere gjennom å skape spennende opplevelser mens man venter.

Vi har sett slike køsystemer hos Disney World og Universal Studios i USA og håper at flere temaparker lar seg inspirere til å lage lignende. Det skal veldig lite til for å gjøre køtiden mer behagelig både for voksne og barn. (Dyreparken i Kristiansand / Hakkebakkeskogen – we’re looking at you!  ? )

LES OGSÅ: Disney World og Universal Studios – slik unngår du kø

ninjago legoland planer

Slik er planene for den nye delen av Legoland, presentert av Christian Woller, direktør i Legoland (burde han ikke heller hete borgermester? ? )

Stikkord: , , , , , , , , , ,

Kategori: Danmark

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge